Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Konferenshotellet Quality Hotel Grand Kristianstad ligger lugnt beläget i centrala Kristianstad, nära stadens nöjen och sevärdheter. Hotellet erbjuder gym, restaurang med bar samt konferensmöjligheter för upp till 110 personer.

Quality Hotel Grand, Kristianstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristianstad

43% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 138 gästomdömen.
4,5
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
1

Så dåligt

den 29 augusti 2015, Helsingborg, Skåne Län, Sweden, Kent K

Ligger bra till i Kristianstad och det är vad som är positivt. Att komma in i det dammiga rummet är att förflyttas till en secondhand möbelupplag. Allt är mycket slitet och skavt, möbler som väggar. L…

Ligger bra till i Kristianstad och det är vad som är positivt. Att komma in i det dammiga rummet är att förflyttas till en secondhand möbelupplag. Allt är mycket slitet och skavt, möbler som väggar. Lite billig plast kompletterar. Vissa ytor har nog inte torkats av på länge. Garderob saknar dörr. Toalett och dusch följer samma mönster. Smutsig heltäckningsmatta. Frukost serveras kall även det som skall vara varmt. Och detta redan kl 7 på morgonen. Skall följa uppmaningen på den trasiga skrift som finns på rummet "Ta mig härifrån" och jag skall aldrig återvända av fri vilja.
Läs mer
4

Bröllopsbesök

den 24 augusti 2015, Strängnäs, peterhR9176EA

Bra centralt beläget hotell med p-plats i garage och hiss direkt upp till hotellet. Rummet passade oss bra som ville ha ett stort rum nära hissen (gångsvårigheter) Rumsstandarden är en svag trea och b…

Bra centralt beläget hotell med p-plats i garage och hiss direkt upp till hotellet. Rummet passade oss bra som ville ha ett stort rum nära hissen (gångsvårigheter) Rumsstandarden är en svag trea och badrummet behöver totalrenoveras. Frukosten en höjdare med trevlig personal.
Läs mer
3

Låg standard

den 22 augusti 2015, Göteborg, Sverige, Steve T

Läget på hotellet är bra. Rummen är ok men badrummet var tyvärr under all kritik, gammalt och slitet med en dusch som hadde mer att önska, ( det skall ju vara skönt att ta en dusch och inte en skräck…

Läget på hotellet är bra. Rummen är ok men badrummet var tyvärr under all kritik, gammalt och slitet med en dusch som hadde mer att önska, ( det skall ju vara skönt att ta en dusch och inte en skräck upplevelse). Resturangen var ok dock så var portionerna vädigt små, jag beställde "dagens" som var kyckling filé och blen serverad en liten filé med fyra potatisar och lite sås. Frukosten var dock mycket bra med allt som behövs och mycket gott färskt bröd. All personal var dock mycket trevliga och service minded. Priset var också ok.
Läs mer
3

Ok hotell för pengarna.

den 21 augusti 2015, Bjärred, Sverige, Colorman1964

Servicen är bra, frukost ok. Varmt på rummen utan möjlighet att reglera temperaturen. Rummens inredning och storlek ok, sängarna knappt ok, toaletterna slitna. Generellt känns hotellet lite slitet. Pr…

Servicen är bra, frukost ok. Varmt på rummen utan möjlighet att reglera temperaturen. Rummens inredning och storlek ok, sängarna knappt ok, toaletterna slitna. Generellt känns hotellet lite slitet. Priset per natt speglar väl vad man kan ta betalt för denna standard.
Läs mer
3

Lisa

den 18 augusti 2015, Malmö, Sverige, Lisa K

OK men inte mycket mer tyvärr. Illa att man inte erbjuder gästerna fri parkering. Väldigt lyhört! Standarden i badrummen behöver uppgraderas, faktiskt behöver hela hotellet renoveras, kaffemaskin med…

OK men inte mycket mer tyvärr. Illa att man inte erbjuder gästerna fri parkering. Väldigt lyhört! Standarden i badrummen behöver uppgraderas, faktiskt behöver hela hotellet renoveras, kaffemaskin med latte, cappuccino, espresso o dyl i receptionen önskvärt.

Svar från ägaren

den 19 augusti 2015

Hej Lisa, Tack vare vårt fina cityläge så kan vi erbjuda ett stort antal parkeringsplatser som faktiskt är fria kvälls- och nattetid. Samt även ett eget garage där man till en mindre kostnad kan ställa bilen svalt på sommaren och varmt på vintern ;) Håller med dig om att det rum ni bodde i hör till de som ligger på tur för renovering och jag hoppas kunna visa er ett annat intryck när eller om ni finner vägarna förbi Kristianstad igen? Tack för dina tankar och idéer som jag tror att vi kan göra något av ganska snart.

Läs mer
2.210.164.555 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK