Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Välkommen till Quality Hotel Grand, ett konferenshotell i centrala Kristiansund. Vi erbjuder 158 hotellrum, 10 ljusa konferenslokaler och en populär restaurang och bar.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

På Quality Hotel Grand i Kristiansund kan du anordna möten, konferenser och event av alla de slag - med eller utan övernattning. 

Vi hjälper dig hela vägen

Hos oss får du den allra bästa hjälpen med planering och genomförande av såväl små som stora möten och konferenser. Vi har en engagerad, glad och tillmötesgående personal som finns här för dig hela vägen.

Mötesrum och konferenslokaler

Hotellet har 10 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar, och kan täcka de flesta behov - allt från intima möten till stora konferenser.

Quality Breaks

I anslutning till konferenslokalerna finns trevliga utrymmen för en bensträckare eller en kopp kaffe med gott fikabröd. Här finns dessutom frukt, vatten, kaffe, te, mjukglass och popcorn som vi bjuder på under konferensdagen för att hålla humöret på topp. Läs mer om mat och dryck här >>

Eventlokaler

Middag, konfirmation, bröllop, årsmöte eller fest? Vi har eventlokaler i alla storlekar. Förverkliga ditt drömevent på Quality Hotel Grand, Kristiansund! 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 71 57 13 00 eller via john.ferstad@choice.no.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK