Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Välkommen till Quality Hotel Grand, ett konferenshotell i centrala Kristiansund. Vi erbjuder 158 hotellrum, 10 ljusa konferenslokaler och en populär restaurang och bar.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

Quality Hotel Grand ligger i hjärtat av Kristiansund, nära kommunikationer, restauranger, shopping och stadens kulturutbud. Här har du även nära till bussterminalen och hurtigbåten till Trondheim, och endast sju kilometer till Kristiansunds flygplats, Kvernberget.

Semester i Kristiansund

Kristiansund är utbredd på fyra öar i Atlanten och är regionens största stad. Här finns mycket att göra och staden lämpar sig perfekt för en aktiv semester. Vad sägs om djuphavsfiske, havspaddling bland öar och skär, späckhuggssafari eller fjällvandring? Trakten är även känd för att ha lämningar från så tidig som stenåldern. I Kristiansund centrum finns en mängd olika museum, hantverksbodar och gallerier och hotellet ligger på promenadavstånd från shoppinggatan. 

Konferens

Hotellet har tio ljusa konferenslokaler och här finns möjligheter att anordna möten, konferenser, fest och event för över 390 personer. Hotellet ligger precis vid Caroline Konferansesenter, vilket ger oss möjlighet att ta emot ytterligare 340 personer. Vi samarbetar även med Kristiansunds storslagna kulturbyggnad Festiviteten - en perfekt lokal för en konferens utöver det vanliga.

Mat och dryck

På Quality Hotel Grand i Kristiansund kan du äta och dricka gott, både när du är här på konferens och på semester. I vår restaurang Café Cristiansund erbjuder vi en säsongsbaserad meny, med rätter tillagade av de råvaror som är extra goda just för årstiden. I baren finns ett stort utbud av öl och vin. 

Kommande renovering

Sommaren 2015 renoveras 71 rum i en av våra tre byggnader. Hotellet är öppet som vanligt under tiden och vi kommer att göra vårt allra yttersta för att du som gäst inte ska besväras. Vi kommer också att utvidga och uppgradera lobbyn och receptionen för att ge en ännu bättre gästupplevelse. Vi ser fram emot att visa upp hotellet när renoveringen är klar och önskar dig hjärtligt välkommen, både innan och efter!

Kontakt

  • Bernstorffstredet 1 6509 Kristiansund , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till hållplats Kongens plass. 

Från Kristiandsund flygplats, Kvernberget

Flygbuss till hållplats Kongens plass.

Taxi

Vi rekommenderar Kristiansund Taxi, telefon +47 71 67 22 22.

Om Quality Hotel Grand Kristiansund

Antal hotellrum

158 st - 326 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - plats för över 390 deltagare

Avstånd flygplats

Kristiansund flygplats, Kvernberget: 7 km,
ca 15 minuter med bil

Avstånd Kristiansund Trafikkterminal

1 km, ca 10 minuters promenad

Avstånd busshållplats

Kongens plass: 200 m 

Om Quality Hotels

Les mer om Quality Hotels

2.240.167.025 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK