Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Välkommen till Quality Hotel Grand, ett konferenshotell i centrala Kristiansund. Vi erbjuder 158 hotellrum, 10 ljusa konferenslokaler och en populär restaurang och bar.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

61% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 145 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

dj

den 11 september 2015, Ljungbyhed, Sverige, 642sveinp

Hotellet har varit I stort behov av uppfrächning! Förståelser finns för "stök" under ombyggnad men fel att hyra ut rum som int var färdiga för uthyrning! Önskar lycka till med ombyggnaden och jag kom…

Hotellet har varit I stort behov av uppfrächning! Förståelser finns för "stök" under ombyggnad men fel att hyra ut rum som int var färdiga för uthyrning! Önskar lycka till med ombyggnaden och jag kommer åter.

Svar från ägaren

den 17 september 2015

Takk for din tilbakemelding. Renoveringen er nå helt i sluttfasen og vi er glade for å kunne si at vi nå har 158 flotte rom, og ny og lekker lobby. Hyggelig å høre at du kommer tilbake, og du er hjertelig velkommen! Med vennlig hilsen Liv Gjeldnes Hotellsjef

Läs mer
3

Helt okej hotell med bra läge

den 13 juli 2014, , Sverigetjej

Hotellets läge är toppen, entrén/allmänytor luftiga, fräscha och moderna. Rummen är helt okej, vi fick på 4e våningen med utsikt mot vattnet (något skymd sikt). Liten tjocktv, extremt litet handfat (g…

Hotellets läge är toppen, entrén/allmänytor luftiga, fräscha och moderna. Rummen är helt okej, vi fick på 4e våningen med utsikt mot vattnet (något skymd sikt). Liten tjocktv, extremt litet handfat (gick knappt tvätta ansiktet i), och ett varmt minibar-kylskåp drar ner betyget mest. Rummet är lite slitet i allmänhet men att åtgärda ovan skulle göra stor skillnad. Det som drar upp betyget mest är den otroligt glada och trevliga receptionisten! Frukosten helt okej, trots att yoghurt saknades (müsli och flingor fanns dock..?) och all juice var slut i maskinerna! Kan tänka mig att återkomma :)

Svar från ägaren

den 2 augusti 2014

Hei, og takk for din tilbakemelding. Beklager at ikke alt svarte til dine forventninger under oppholdet, men hyggelig å høre at du opplevde trivelig personale! Vi planlegger renovering av hotellfløyen du overnattet i, og håper du kommer tilbake til et fresht og moderne værelse ved ditt neste besøk i Kristiansund. Ha en fortsatt flott sommer! Med vennlig hilsen Liv Gjeldnes Hotellsjef

Läs mer
4

Bra hotell centralt

den 18 augusti 2013, Borlänge, Sverige, Sonja N

Vi bodde här två nätter och är mycket nöjda. Stort och rent rum. Mycket bra frukost. Riktigt god mat i ala carte restaurangen. Alla vi träffade på i personalen var service inriktade. Parkering på baks…

Vi bodde här två nätter och är mycket nöjda. Stort och rent rum. Mycket bra frukost. Riktigt god mat i ala carte restaurangen. Alla vi träffade på i personalen var service inriktade. Parkering på baksidan av hotellet mot betalning var helt ok. Hotellet ligger centralt så allt låg nära till hands. Kristiansund är en trevlig stad. Sonja och Janne
Läs mer
2

Not good enough. Too expensive.

den 9 juni 2016, Norge, Glenn1979

Hotel in small town Kristiansund is far to expensive for the value you are given. 1070 NOK for a standard room. Seems a bit worn down, breakfast is average. Staff are very good, polite, smiling and he…

Hotel in small town Kristiansund is far to expensive for the value you are given. 1070 NOK for a standard room. Seems a bit worn down, breakfast is average. Staff are very good, polite, smiling and helpful. Positive. I would not stay here on vacation, unfortunately.

Svar från ägaren

den 21 juni 2016

Hi, and thank you for your feedback. I am happy to hear that our staff were polite, helpful and smiling. We hope to see you again, next time you visit Kristiansund. Kind regards Liv Gjeldnes Front Office Manager

Läs mer
2

Quality in name only

den 8 juni 2016, Greater London, Storbritannien, FrodeHegland

First there was the parking incident. When we booked it looked like parking was in front of the hotel according to pictures on the website. However, when we arrived it looked like it was public parki…

First there was the parking incident. When we booked it looked like parking was in front of the hotel according to pictures on the website. However, when we arrived it looked like it was public parking. We went inside with luggage, we waited for them to fill out a parking form for their actual parking area round the back (not cheap). When we came out within three minutes or so, we had gotten a parking ticket. (Long story about disputing the ticket, but never mind). What's annoying is that they could so easily have given us free parking or given us a hint that there would be a traffic warden outside while we waited for their form. And the crown jewel was that their parking spots are next to an extremely smelly dumpster. Though the staff were friendly enough, the small annoyances such as free coffee being on one wall and expensive coffee on another caused unnecessary uncomfortableness. It would have been nice if the toilet seat had been cleaned of urine before we arrived. That the cafe was closed during the day and that there were hardly any TV channels gave us plenty of reasons to investigate more of Kristiandsund.

Svar från ägaren

den 21 juni 2016

Dear Mr. Hegland I am sorry to hear that your stay with us was not what you expected. If you are planning to visit Kristiansund again, please contact me and I will do my best to make sure you have a pleasant stay. Kind regards Liv Gjeldnes Fronf Office Manager

Läs mer
2.320.94.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK