Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer är ett konferenshotell i hjärtat av Steinkjer, med 113 hotellrum, 7 konferenslokaler, restaurang och bar. Hos oss kan du anordna konferenser, möten och event för upp till 400 personer.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. Hos oss finns många valmöjligheter. 

Meny

Våra erfarna mötesplanerare hjälper dig gärna med att sätta upp den perfekta blandningen av snacks i pausen och en härlig middagsmeny till kvällen. 

Restaurangen

Efter en lång konferens kan det vara på sin plats att avsluta dagen i vår restaurang med lite god mat och dryck. Vi anpassar vår meny efter säsongens råvaror varje vecka, så här finns alltid något nytt och spännande. Mot slutet av kvällen rekommenderar vi vår lobbybar där vi bland annat kan fresta dig med ett exklusivt sortiment av lokal öl från Steinkjers eget bryggeri. 

Catering

Vårt köksteam med Dan Sverre Høin Hanssen i spetsen kan konsten att imponera med sin matlagning. Vi kan hjälpa dig med mat och dryck till alla typer av arrangemang; födelsedagar, dop, bröllop minnestund och konfirmation.

Kvalitet

Vi garanterar kvalitet i alla led, så värdarna kan slappna av och umgås med sina gäster. Catering från Grand gör jobbet åt er! 

Hittar du inte det du önskar i menyn? Vill du anordna en champagnefrukost, viltbuffé eller kreolsk afton? Kontakta oss så skräddarsyr vi menyn efter dina önskemål!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +47 16 47 00 eller via våra säljare nedan.

Kristine Roel Olsen
Säljare
kristine.olsen@choice.no

Marit Gravås
Konferensansvarig
marit.gravas@choice.no

2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK