Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Steinkjer, Norge

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer är ett konferenshotell i hjärtat av Steinkjer, med 113 hotellrum, 7 konferenslokaler, restaurang och bar. Hos oss kan du anordna konferenser, möten och event för upp till 400 personer.

Quality Hotel Grand, Steinkjer 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Steinkjer

47% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 190 gästomdömen.
4
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3
Rum
4
Renlighet
3

Helt okej men kan bli bättre

den 30 augusti 2016, Rognan, Norge, 297larsf

Var ett helt okej hotell men behöver uppgradera möblerna och sängar. Kan lätt bli bättre på att städa med då det var en del smuts i hörnen och i duschen. Frukosten var med att lyfta upp hotellet till…

Var ett helt okej hotell men behöver uppgradera möblerna och sängar. Kan lätt bli bättre på att städa med då det var en del smuts i hörnen och i duschen. Frukosten var med att lyfta upp hotellet till normal standard.

Svar från ägaren

den 5 september 2016

Takk for din tilbakemelding etter oppholdet ved vårt hotell, og takk for at du deler dine inntrykk med andre reisende. Det gleder oss at du satte pris på vår innholdsrike frokost, en god start på dagen er viktig, sier de fleste av våre gjester. Vi ser frem til å ønske velkommen tilbake ved en senere anledning. Mvh Quality Hotel Grand Steinkjer, /adm

Läs mer
4

Bra hotell

den 19 maj 2016, , Monica P

Vi bodde på hotellet i två nätter. Det var hotellstrejk. Vi antar att det var pga strejken som vi inte fick städat. Vi fick nya handdukar i en påse på dörren. Hade varit vänligt om vi hade blivit in…

Vi bodde på hotellet i två nätter. Det var hotellstrejk. Vi antar att det var pga strejken som vi inte fick städat. Vi fick nya handdukar i en påse på dörren. Hade varit vänligt om vi hade blivit informerade om detta vid incheckningen. Det var ju ändock direktören som checkade in oss. Frukosten var bra och likaså rummet.

Svar från ägaren

den 3 juni 2016

Takk for hyggelig tilbakemelding etter opphold ved vårt hotell. Det stemmer at vi under streikeperioden hadde noe begrenset romservice, som de fleste gjester ble informert om ved innsjekk. Beklager dersom dette ikke ble informert om ved deres ankomst. Det er hyggelig å se at dere var fornøyde med hotellrommet og frokosten, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til vårt hotell ved en senere anledning.

Läs mer
5

Ett bra hotell...

den 5 september 2015, Uddevalla, Sverige, Swedenbear

Ett bra hotell där allt fungerar men lite äldre, en renovering skulle göra gott och ge både personal och läge mer rättvisa. God mat, lätt att parkera och hitta det är bara en föryngring på inredningen…

Ett bra hotell där allt fungerar men lite äldre, en renovering skulle göra gott och ge både personal och läge mer rättvisa. God mat, lätt att parkera och hitta det är bara en föryngring på inredningen som behövs.

Svar från ägaren

den 5 oktober 2015

Kjære gjest, takk for din tlibakemelding etter oppholdet ved vårt hotell. Vi setter pris på den gode omtalen av både hotellet, maten, personalet og beliggenheten, og er glade for at oppholdet var vellykket. Vi ser frem til å ønske velkommen tilbake ved neste besøk i Steinkjer.

Läs mer
5

Jobb

den 9 januari 2015, Överhörnäs, Sverige, 237lenah

Ett trevligt hotell med mycket serviceinriktad personal. Frukosten utmärkt och miljön stämningsfull. Sköna sängar. Rummen välstädade och tysta. Hittar inget att klaga på. Jo... Svårt att hitta parkeri…

Ett trevligt hotell med mycket serviceinriktad personal. Frukosten utmärkt och miljön stämningsfull. Sköna sängar. Rummen välstädade och tysta. Hittar inget att klaga på. Jo... Svårt att hitta parkering då man kommer sent.

Svar från ägaren

den 9 april 2015

Kjære gjest, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter opphold hos oss, slikt gleder oss å høre. For anbefaling om bra parkeringsplasser i nærheten av hotellet, spør gjerne våre resepsjonister, som vil vise deg hvor du enklest kan parkere. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til Steinkjer og vårt hotell.

Läs mer
2

Slitet 50-talshotell

den 26 oktober 2014, , alspg

Vid ankomst såg hotellet ok ut, receptionen liten men ändock acceptabel. Redan vid hissfärden upp till rummet kändes det att hotellet var gammalt. Rummet var ingen höjdare, mörkt och murrigt med en…

Vid ankomst såg hotellet ok ut, receptionen liten men ändock acceptabel. Redan vid hissfärden upp till rummet kändes det att hotellet var gammalt. Rummet var ingen höjdare, mörkt och murrigt med en inte allt för ren heltäckningsmatta. Det som var värst var att det var helvetiskt varmt,kvavt och luften stod helt stilla, vi hade oturen att besöka detta hotell i juli. Efter mycket letande efter en ventil, fläkt eller efter annan anordning som kunde kallas för ventilation gav vi upp och kontaktade receptionen. Beskedet vi fick var att hoteller var byggt 1949 och då var det inte aktuellt med vare sig ventilation eller AC!!!!! Efter en milt sagt "het natt" med vidöppna fönster och ett par kalla duschar var vi helt uttröttade. Övriga i sällskapet hade haft samma problem och några hade släpat ner madrassen på golvet nedanför fönstret för att kanske få någon ev. pust av luft. På morgonen påpekade vi detta problem och fick då till svars att kanske vi med stor tur kunde få en bordsfläkt men inte något de kunde lova. Vi blev "utvalda" att få låna en fläkt så den natten låg vi i full storm men någon timme slumrade vi i alla fall till. Badrummet var renoverat på senare år så det kan vi inte klaga på. Det som hjälpte upp denna hotellvistelse var den utsökta frukosten där allt fanns mer än vad man är van att få på andra hotell. Enligt uppgift i receptionen var det gratis wi-fi på hela hotellet och vi fick ett lösenord för att logga in, ändå var det debiterat på telefonräkningen när vi kom hem att vi använt internet under vår vistelse där. Mitt omdöme är, vill man uppleva tidigt 50-tal med vad det innebär kan jag rekommendera en vistelse på detta hotell.

Svar från ägaren

den 30 oktober 2014

Kjære gjest, Takk for at du har delt din oppfatning av Quality Hotel Grand med andre reisende. Vi setter pris på bidraget ditt, og er glad for å lese at vår populære frokostbuffet og baderommet innfridde forventningene. Sommeren 2014 var rekordvarm på Steinkjer, og byens elektrobutikker ble raskt utsolgt for bordvifter, både store og små. Vi kjøpte imidlertid alle vi kunne få tak i, for utlån til våre gjester i sommervarmen. Allikevel var det nok noen gjester som opplevde at natten på hotellet ble i overkant varm, da vi ikke har AC, i likhet med de fleste andre norske hoteller. Når det gjelder selve hotellrommet, så har mange ulike romtyper, noen store, noen små, noen eldre, men også mange nye rom. Senest vinteren 2013 renoverte vi en hel fløy/etasje med nye hotellrom, og i disse dager er vi i gang med ytterligere renovering av en annen romfløy. Spør gjerne etter et av disse rommene ved neste anledning, så får du se hvor fint det ble der. Vi håper vi får ønske dere velkommen tilbake en annen gang.

Läs mer
2.420.112.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.