Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad har ett perfekt läge vid södra infarten till Halmstad. Med utsikt över havet och staden erbjuder vi nio moderna konferenslokaler, restaurang och gratis parkering. Hotellet ligger nära E6:an och granne med Eurostop shoppingcenter.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Varmt välkommen till Bistron - Quality Hotel Halmstads egen restaurang och bar. Här kan du njuta av middagar, konferensluncher och vår härliga frukostbuffé. 

Frukostbuffé

Varje morgon dukar vi upp vår stora frukostbuffé där du kan njuta av varma och kalla rätter, nybakat bröd, pålägg, yoghurt, juice och varma drycker. Vi är stolta över att en stor del av våra produkter på frukostbuffén är ekologiska. 

Middagsbuffé och à la carte

Bistron serverar en kvällsbuffé med varmrätt, salladsbord och bröd för 135 SEK per person. Vi erbjuder också en à la carte-meny med smårätter som västerbottenpaj och bakad potatis, och varmrätter som hamburgare och Pasta bolognese. Vi serverar också desserter, vin, öl, och kaffe. Vår aktuella meny ser du här uppe till höger. 

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.00
Lördag - söndag: 07.30 - 10.00

Bistro

Måndag - lördag: 18.00 - 22.00
Söndagar: Stängt
À la carte-meny tillgängligt fram till kl. 21.00.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.260.167.953 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK