Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad har ett perfekt läge vid södra infarten till Halmstad. Med utsikt över havet och staden erbjuder vi nio moderna konferenslokaler, restaurang och gratis parkering. Hotellet ligger nära E6:an och granne med Eurostop shoppingcenter.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

När du väljer att ha din konferens på Quality Hotel Halmstad behöver du inte oroa dig för att gå hungrig eller törstig. Vi erbjuder både dagpaket med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika, samt helpension med logi och middag.

Quality Break

Ibland behöver man en liten extra energikick, och vad passar inte bättre än en Quality Break? När vi pratar om Quality Break menar vi att du som konferensgäst har tillgång till mjukglass, popcorn, frukt, kaffe och te hela dagen. Allt för att du ska få den där lilla extra energin när du behöver det som mest.

Grönt och gott 

Som det danska ordspråket säger ”Den som äter bra, arbetar bra”. Vi jobbar efter vårt Grönt & Gott-koncept för att erbjuda en bra och näringsrik lunch och gott fika.

Dagpaket

Vi erbjuder dagpaket med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika för er som kommer och konferar över dagen. Lunch serveras som buffé eller som bordsservering. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Helpension

För er som vill övernatta hos oss erbjuder Quality Hotel Halmstad fördelaktig helpension. Då serverar vi förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt middag på kvällen. För menyförslag, se pdf:erna uppe till höger. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 0
35-18 35 00 eller via q.halmstad@choice.se

2.260.167.953 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK