Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad har ett perfekt läge vid södra infarten till Halmstad. Med utsikt över havet och staden erbjuder vi nio moderna konferenslokaler, restaurang och gratis parkering. Hotellet ligger nära E6:an och granne med Eurostop shoppingcenter.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Quality Hotel Halmstad erbjuder moderna, lättillgängliga konferenslokaler. Tack vare vårt läge utmed E6:an blir hotellet en naturlig mötesplats för konferensgäster från alla vädersträck.

Lokaler

Vår ambition är att hjälpa dig och dina kollegor till det bästa möjliga mötet när ni är hos oss på Quality Hotel Halmstad. Vi har nio konferenslokaler som kan anpassas till allt från mindre möten till stora konferenser. Vår största lokal tar upp till 120 personer. Här kan du läsa mer om våra konferenslokaler >>

Quality Break

Som konferensgäst hos oss har du alltid tillgång till ett Quality Break. Det innebär att mjukglass, popcorn och frukt finns till ert förfogande under hela dagen. Man blir som barn på nytt vid glassmaskinen - ett perfekt sätt att hålla energinivån uppe på! Vi erbjuder också lunch, middagar och konferenspaket. Läs mer om mat och dryck på Quality Hotel Halmstad >>

Aktiviteter

Det är alltid kul att hitta på något utanför konferensrummet med sina kollegor. Halmstad erbjuder många möjligheter till roliga och teambildande aktiviteter. Vad sägs om gocart, laserdome eller bowling? Öl- och whiskyprovning eller stadsvandring? Missa inte en skön dag på golfbanan. Halmstad är Sveriges golfhuvudstad, så här finns banor med utsikt över hav, skog och härliga landskap att välja mellan. Kanske går det att sänka handicapet lite? Vi hjälper er gärna att boka er aktivitet. Kontakta oss för mer information. 

Visning

Vill du se våra lokaler och få förslag på hur vi kan göra er konferens till den bästa? Kontakta oss så hjälper vi er!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
035-18 35 00 eller via q.halmstad@choice.se

2.260.167.953 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK