Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Halmstad

Halmstad,  Sverige

Quality Hotel Halmstad har ett perfekt läge vid södra infarten till Halmstad. Med utsikt över havet och staden erbjuder vi nio moderna konferenslokaler, restaurang och gratis parkering. Hotellet ligger nära E6:an och granne med Eurostop shoppingcenter.

Quality Hotel Halmstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Halmstad

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det ju. Vi på Quality Hotel Halmstad är stolta över vår frukostbuffé, där vi serverar ett urval av ekologiska produkter.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.00
Lördag - söndag: 07.30 - 10.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Relax

Hotellet har en relaxavdelning med herr- och dambastu där du kan koppla av efter en lång dag.
Vår motionscykel finns i anslutning till relaxhörnan.

Öppettider

Alla dagar: 18.00 - 21.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gratis wifi

Alla Quality Hotel Halmstads hotellrum och publika ytor har kostnadfritt trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Halmstad är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Parkering

Quality Hotel Halmstad erbjuder kostnadsfri parkering. Vi delar parkeringsyta med Eurostops shoppingcenter och här finns ca 1 000 parkeringsplatser. Kommer du med lastbil eller buss löser du gratis parkeringstillstånd i receptionen. Kontakta hotellet för mer information.

Övriga tjänster

  • TV
  • Konferenscenter
  • Restaurang
  • Mötesrum
  • Rökfritt
  • Bar
2.260.167.953 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK