Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Se alla hotell i Höje Tåstrup, Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup har 7 konferenslokaler och egen restaurang. Här har du nära till såväl Köpenhamn som några av Danmarks bästa golfbanor. Ett utmärkt val, oavsett om du reser i jobbet eller med familjen. Ett hotell fullt av möjligheter.

Quality Hotel Høje Taastrup 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Høje Taastrup

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste måltid sägs det. Vi på Quality Hotel™ Høje Taastrup är stolta över vår frukostbuffé där vi serverar ett stort urval av ekologiska produkter. Bland annat serveras hembakat bröd, en stor variation av pålägg, färsk frukt och olika sorters fil och yoghurt. Under sommaren har du möjlighet att njuta av frukosten eller en kaffe på vår vackra innergård.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Quality Hotel™ Høje Taastrup har en stor parkeringsplats med 90 platser i anslutning till hotellet. Här parkerar du för 50 DKK per dygn. Platserna går inte att förboka. Parkeringen är obevakad.

Gym

Här på Quality Hotel™ Høje Taastrup kan du hålla dig i form även om du är långt hemifrån. Vår träningslokal har två löpband, motionscykel och crosstrainer.

Öppettider:

Alla dagar: 06.00 – 23.00

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har kostnadsfritt trådlöst internet. Välj nätverket My Cloud, öppna en webbläsare och gå till valfri webbsida. Nu skickas du automatiskt till en ny webbsida där du kan logga in med din mejladress.

Tvättservice

Önskar du att du kunde resa med mindre bagage? Inga problem – vi har tvättservice tillgänglig måndag till fredag. Lämna dina plagg i receptionen senast klockan 10.00 och hämta dem från klockan 17.00 samma dag, senare, nytvättade och fräscha.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel™ Høje Taastrup är husdjur välkomna mot en avgift på 250 DKK/natt. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

2.460.224.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.