Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Jönköping

Quality Conference

Kom på visning! Vi visar er gärna våra lokaler, rum och övriga möjligheter så det ska passa ert arrangemang.
För konferensbokning eller ytterligare information kontakta oss på antingen telefon; 036-18 36 00 eller email; q.jonkoping@choice.se så hjälper vi dig mer än gärna.

Hotellets konferensavdelning har 13 ljusa och fina rum. Allt från grupprum för fyra personer till vår största sal som har plats för 200 personer i biosittning. Alla konferenslokaler kan möbleras efter önskemål och behov och flera utav dem lämpar sig även mycket bra för utställningar och minimässor.

På Quality Hotel Jönköping vet vi att en lyckad konferens kräver god planering och ett smidigt genomförande när man väl är på plats. Detta är vi experter på.Vi har en person som vi kallar för Quality Meeting Advisor som är speciellt utbildad i just vad som krävs för att en konferens skall kännas väl genomförd och kanske till och med innehålla det lilla extra.Vi tycker att maten är väldigt viktig när man är på konferens. Därför har vi satsat på vällagad mat med mycket färska och fina råvaror som ger dig rätt mängd energi för en bra mötesdag. Vi erbjuder en härlig fikabuffé med kaffe, färsk frukt och fralla/bakverk under både för- och eftermiddagen. Under konferensens gång har ni dessutom fri tillgång till popcorn och mjukglass. Barnsliga gottigheter som får alla på gott humör!
Alla mötesrum är ljusa och utrustade med modern teknik för att ni ska kunna arbeta i en så kreativ och effektivt miljö som möjligt.

1.913.149.030 26