Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Jönköping

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel Jönköping är ett konferenshotell endast fem minuter från Jönköpings centrum. Vi är specialister på konferens och evenemang och har 13 ljusa och fina konferenslokaler och grupprum.
Hos oss är du i trygga händer!

Quality Hotel Jönköping 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Jönköping

På Quality Hotel Jönköping vet vi att en lyckad konferens kräver god planering och ett smidigt genomförande när man väl är på plats. 

Personlig service

Vår Quality Meeting Advisor är speciellt utbildad i just vad som krävs för att en konferens skall kännas väl genomförd och kanske till och med innehålla det lilla extra. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att göra den till verklighet.

Konferenslokaler

Alla konferenslokaler och mötesrum är ljusa och utrustade med modern teknik för att ni ska kunna arbeta i en så kreativ och effektivt miljö som möjligt. Vi visar er gärna våra lokaler, rum och övriga möjligheter så det ska passa ert arrangemang. 

Mat och dryck

Vi tycker att maten är väldigt viktig när man är på konferens. Därför har vi satsat på vällagad mat med mycket färska och fina råvaror som ger dig rätt mängd energi för en bra mötesdag. Vi erbjuder en härlig fikabuffé med kaffe, färsk frukt och fralla/bakverk under både för- och eftermiddagen. Under konferensens gång har ni dessutom fri tillgång till popcorn och mjukglass. Barnsliga gottigheter som får alla på gott humör!

Event och arrangemang

Våra konferenslokaler är flexibla och kan naturligtvis användas till allt från kickoffer, minimässor, utställningar, bröllop eller företagsfester. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 0361-83 600 eller via
q.jonkoping@choice.se

2.260.167.953 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK