Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Jönköping

Om hotellet

Quality Hotel Jönköping är ett fullservice konferenshotell endast fem minuter från Jönköpings centrum.

Det är enkelt att hitta hit och gratis att parkera. Du har gångavstånd till bra shopping på A6 Center och runt knuten hittar du härligt natursköna områden för en promenad eller joggingtur.

Vi är specialister på konferens och evenemang och har 13 ljusa och fina konferenslokaler och grupprum.

Hos oss är du i trygga händer!

Quality Hotel Jönköping är ett fullservice konferenshotell som ligger fem minuter med bil från Jönköpings centrum. Härifrån har du även nära till Elmia mässområde och Jönköpings flygplats. I absolut närhet till hotellet finns möjlighet till shopping både på A6 Center och Solåsen. På dessa områden hittar du allt du söker, vågar vi nästan lova!

Runt hotellet finns mycket vackra områden för en promenad eller en joggingtur. Vi kan varmt rekommendera en sväng i Strömsbergs naturreservat. Här möts du av ett fantastiskt område med lummig lövskog, 1800-talstorp, bäckraviner, åkrar och hagmarker.

Gillar du att ta en runda på golfbanan så har du även närhet till det. På fem minuters avstånd har du Jönköpings Golfklubb som erbjuder en kuperad parkbana på 18 hål.

Du kan naturligtvis också äta och dricka gott. I vår á la carte-restaurang Bakfickan har vi öppet kvällar från måndag-lördag. I det öppna köket lagar våra duktiga kockar välsmakande klassiker. Varje fredag och lördag serveras en varierande buffé med en mängd olika godsaker.

1.913.149.030 27