Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Tönsberg, Norge

Quality Hotel Klubben

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Klubben ligger vackert vid vattnet i Tönsberg, endast en timme från Oslo. Vi anordnar konferenser, kurser och fester för alla tillfällen. Hotellet bjuder på totalt 1200 kvadratmeter, moderna lokaler och konferenskapacitet för 950 personer.

Quality Hotel Klubben 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Klubben

Hungrig eller törstig? Då behöver du inte ens lämna hotellet. Välkommen till Quality Hotel Prince Klubbens restaurang och bar Cafe Pi. 

Frukost

Dagens viktigaste måltid! Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Här erbjuder vi även en rad ekologiska produkter.

Lunch

Vi serverer lunch till våra kurs - och konferensgäster. Njut av både varma och kalla rätter, sallader, desserter och kakor.  

Middag 

Till Cafe Pi är du även varmt välkommen under kvällen. Här serverar vi god mat och dryck i en miljö med modern inrening och läcker utsikt över Tönsberg Brygga. Vår kökschef har prisats och vi är stolta över att så ofta få ta emot positiva kommentarer om vår mat. Kom hit och upplev det du också! Vad sägs om hemlagad fisksoppa? Oavsett vad du är sugen på gör vi vårt bästa för att servera just det. Välkommen!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Cafe Pi 

Måndag - lördag: 16.00 - 22.00
Södag: Stängt 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på telefon +47 33 35 97 00 eller via 

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK