Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Klubben Tönsberg ,  Norge

Se alla hotell i Tönsberg, Norge

Quality Hotel Klubben

Tönsberg,  Norge

Quality Hotel™ Klubben ligger vackert vid vattnet i Tönsberg, endast en timme från Oslo. Vi anordnar konferenser, kurser och fester för alla tillfällen. Hotellet bjuder på totalt 1200 kvadratmeter, moderna lokaler och konferenskapacitet för 950 personer.

Quality Hotel Klubben 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Klubben

Quality Hotel Klubben är ett av Norges största kurs- och konferenshotell. Njut av moderna och ljusa lokaler, god mat och stora ytor för mingel och umgänge. Välkommen!

Konferenslokaler och bankettsal

Klubben Hall är hotellets bankettsal, den har nyligen renoverats upp och fått en ljus interiör, den kan delas av så att större och mindre sällskap kan vistas här. Läs mer om den och våra andra konferenslokaler här .

För alla tillfällen

Quality Hotel Klubben är ett mångsidigt kurs- och konfereshotell med en maxkapacitet för 635 personer. Här får ni nya, moderna och fräscha lokaler men samtidigt har vi behållit lite av den gamla, storlslagna charmen. Det ser du bland annat i vår stora lokal Klubben hall och i vår eminenta balsal.

Mat och dryck

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Läs mer om mat och dryck här >>.

Lämna det praktiska till oss

Flerdagarskonferens, hel- och halvdagsmöte, minimässa eller ett snabbt lunchmöte? Kanske har du en alldeles egen idé om hur du vill att ditt möte ska vara. Vi hjälper dig med allt det praktiska före, under och efter mötet. Du behöver inte ha alla detaljer klara innan du kontaktar oss. Tillsammans bygger vi det perfekta mötet för dig och dina deltagare.

Vår personal

Vi hjälper dig att planera och samordna alla typer av konferenser och event. Vi kan även hjälpa dig att skräddarsy event som galamiddagar, kickoffer, utställningar film och modevisningar. Vår engagerade och effektiva personal vi hjälper dig från planering till genomförande och avslut och ser till att ni får ett inspirerande och minnesvärt arrangemang hos oss. Läs mer om event hos oss >>

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via q.klubben@choice.no eller på telefon 
+47 33 35 97 00. 

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.