Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Klubben

Om hotellet

Quality Hotel Klubben är ett fullservice familje- och konferenshotell vackert och centralt beläget i Tönsberg Brygga. Närheten till Oslo och Torps flygplats gör att det är det självklara valet för konferenser, kurser, kickoffer tema- och familjefester. 

Quality Hotel Klubben är ett mångsidigt konferenshotell med mötesrum och restauranger som tilltalar olika smaker. Här finns flexibla och funktionella mötesrum som kan ta emot 450 personer. Största rummet Klubben Hall rymmer 635 personer och lämpar sig bra för utställningar, mässor, galamiddagar och fester. 

Flera av Quality Hotel Klubbens rum har panoramautsikt över vattnet och egen balkong. Här bor du kungligt, med ett sort utbud av nöjen, restauranger och klubbar runt hörnet. 

Hotellet är känt för sin sommarshow som passar bra för både stora och små. Andra roliga aktiviteter kan vara ett besök på Sjöfartsmuseet, en guidad tur på Slottsfjället eller en medeltidsafton på hotellet. Vad som än faller i smaken så hjälper vår tillmötesgående personal dig med att boka aktivitet.  

1.920.149.256 27