Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Konserthuset

Faciliteter

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang 

Måndag - onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

Brunch

Lördagar: 11.30 - 14.30

Bar

Alla dagar: 17.00 - 23.00

After work

Utvalda fredagar från kl. 17.00

Vår restaurang kan ha varierande öppettider under sommarperioden, storhelger och i samband med konsert. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
+46 40 664 60 20 eller via info@bromansgrill.se

Varmt välkommen till vår populära restaurang Bromans Grill & Bar. Beläget på andra våningen och med utsikt över Amiralsgatan kan du dagligen få något gott att äta och dricka. Vi erbjuder allt från frukost och brunch till dessertbuffé och lavastensgrillat. Välkommen till oss! 

Frukost

Dagens viktigaste måltid! Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Här erbjuder vi även en rad ekologiska produkter.

Lunschbuffé för konferensgäster

Om du är här på konferens erbjuder vi flera olika menyalternativ. Vad sägs om tre olika varmrättsalternativ, en stor salladsbuffé och självklart kaffe, te och juice för den som önskar det. Läs mer om konferensmöjligheter hos oss >>

À la carte

Restaurang Bromans Grill & Bar totalrenoverades hösten 2008 och är en dold oas i centrala Malmö. Vår à la Carte meny är säsongsbetonad och ändras med jämna mellanrum. Alla varmrätter är grillade på lavastensgrill för att uppnå fulländad smak. Barn under 12 år äter halva portioner för halva priset.

Brunch

Välkomna på brunch på lördagar. Här äter ni gott i trevlig miljö. På brunchen finns allt från frallor, goda pålägg, pannkakor och varma rätter till en stor dessertbuffé med uppskuren frukt, tårtor, kakor och mycket mer! Boka gärna bord innan du besöker oss. 

Baren

Är du sugen på en svalkande drink eller ett gott glas vin är du välkommen till vår bar. Vi har öppet alla dagar. 

After work

Första fredagen i månaden hela våren fixar vi på specialpriser i baren, bjuder på lättare tilltugg och en grym DJ som får oss i fredagsstämning. Ni kan även beställa en bit mat från vår à la carte och barmeny.  Välkommen till After work på Quality Hotel Konserthuset!

 

1.920.149.256 28