Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett nöjes- och konferenshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös Konserthus som granne, och promenadavstånd till Malmös butiker och sevärdheter får du en upplevelserik vistelse, vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset

Varmt välkommen till vår populära restaurang Bromans Grill & Bar. Beläget på andra våningen och med utsikt över Amiralsgatan kan du dagligen få något gott att äta och dricka. Vi erbjuder allt från frukost och brunch till dessertbuffé och lavastensgrillat. Välkommen till oss! 

Frukost

Dagens viktigaste måltid! Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Här erbjuder vi även en rad ekologiska produkter.

Lunchbuffé för konferensgäster

Om du är här på konferens erbjuder vi flera olika menyalternativ. Vad sägs om tre olika varmrättsalternativ, en stor salladsbuffé och självklart kaffe, te och juice för den som önskar det. Läs mer om konferensmöjligheter hos oss >>

À la carte

Restaurang Bromans Grill & Bar totalrenoverades 2008 och är en dold oas i centrala Malmö. Vår à la Carte-meny är säsongsbetonad och ändras med jämna mellanrum. Alla varmrätter är grillade på lavastensgrill för att uppnå fulländad smak. Barn under 12 år äter halva portioner för halva priset.

Brunch

Välkomna på brunch på lördagar. Här äter ni gott i trevlig miljö. På brunchen finns allt från frallor, goda pålägg, pannkakor och varma rätter till en stor dessertbuffé med uppskuren frukt, tårtor, kakor och mycket mer! Boka gärna bord innan du besöker oss. 

Baren

Är du sugen på en svalkande drink eller ett gott glas vin är du välkommen till vår bar. Vi har öppet måndag-lördag. 

After work

Varje vardag har vi specialpriser i baren mellan kl: 17.00 - 18.30. Det går såklart också bra att beställa en bit mat från vår à la carte och barmeny. Välkommen på After work på Quality Hotel Konserthuset!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang 

Måndag - onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

Brunch

Lördagar: 11.30 - 14.30

Bar

Måndag - lördag: 17.00 - 23.00

After work

Måndag - fredag kl: 17.00 - 18.30

Vår restaurang kan ha varierande öppettider under sommarperioden, storhelger och i samband med konsert. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
+46 40 664 60 20 eller via info@bromansgrill.se

2.320.94.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK