Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett nöjes- och konferenshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös Konserthus som granne, och promenadavstånd till Malmös butiker och sevärdheter får du en upplevelserik vistelse, vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset

Letar du efter eventlokaler i Malmö? Välkommen till Quality Hotel Konserthuset. Vi anordnar både små och stora arrangemang. För större event har vi möjlighet att använda Malmös fantastiska konserthus som har plats för upp till 1200 personer.

Event i Malmö

Våra konferenslokaler är flexibla och kan naturligtvis användas till allt från kickoffer, minimässor, bröllop eller företagsfester. 

Stora event

Med Konserthuset som närmsta granne kan vi anordna riktigt stora event - här finns plats för 1200 middagsgäster. Bland annat arrangerar vi varje år Stjärnklart, en tredagars julshow med kända svenska artister. 

Skräddarsydda eventlösningar

Hos oss har du möjlighet att skapa ett minnesvärt event och vi hjälper till med allt från planering till genomförande. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig skräddarsy ditt arrangemang precis som du vill ha det!

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra eventlokaler.

Konserthuset

1200 personer

Restaurant Bromans Grill & Bar

200 personer

Boka event 

Välkommen att kontakta oss för 
mer information och förfrågning 
på  040-664 60 00 eller via
 q.konserthuset@choice.se

Säljare

Pia Persson
pia.persson@choice.se
0706-53 39 39

2.320.101.000 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK