Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett nöjes- och konferenshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös Konserthus som granne, och promenadavstånd till Malmös butiker och sevärdheter får du en upplevelserik vistelse, vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset

Quality Hotel Konserthuset erbjuder en perfekt plats att anordna konferenser i en kreativ miljö, mitt i centrala Malmö. 

Lokaler

På Quality Hotel Konserthuset kan vi ordna allt från små möten till stora konferenser. Vår konferensavdelning erbjuder tio flexibla och moderna lokaler med plats för upp till 330 deltagare. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.Läs mer om konferenslokalerna >>

Mat och dryck

Alla behöver energipåfyllning under en lång och intensiv mötesdag. Vi ser till att du och dina kollegor får färsk frukt och nybryggt kaffe och te under hela dagen. Dessutom vet vi att popcorn och mjukglass är i princip oslagbart, så det bjuder vi också på. Vår restaurang Broman Grill & Bar serverar både lunch och middag till våra konferensgäster. Läs mer om vårt mat- och dryckesutbud >>

Vi hjälper dig att arrangera allt

Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka in er konferens. 

Dagpaket

I priset ingår förmiddagsfika med kaffe och smörgås. Lunchbuffé med tre olika varmrättsalternativ; kött, fisk eller vegetarisk, vår väl utvalda salladsbuffé, ramlösa, lättöl och kaffe. Eftermiddagskaffe med blandade godbitar samt konferenslokal. I konferenslokalen ingår projektor, whiteboard, blädderblock samt skrivmaterial till samtliga deltagare. Trådlöst Internet med Telia Homerun finns att tillgå i hela hotellet. Önskar ni parkering har vi mycket bra parkeringsmöjligheter i garage med direktingång till hotellet. Biljett till parkeringen kan man köpa både i garaget eller i vår reception.

Skånska Möten

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information.

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för 
mer information och förfrågning 
på  040 - 664 60 00  eller via
 q.konserthuset@choice.se

Säljare

Pia Persson
E-post: pia.persson@choice.se
Telefon:  0706-53 39 39

2.320.101.000 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK