Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett nöjes- och konferenshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös Konserthus som granne, och promenadavstånd till Malmös butiker och sevärdheter får du en upplevelserik vistelse, vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset

Välkommen till Quality Hotel Konserthuset i Malmö! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här. Annars är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, när som helst. 

Parkering

Hotel Konserhuset parkerar du enkelt i parkeringsgaraget i anslutning till hotellet för 150 SEK/dag eller 230 SEK/ dygn. Du kan köpa parkeringsbiljetter i receptionen. Platserna kan inte förbokas.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan eller efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva. Tandborste, tandkräm, rakhyvel, sykit, kam, deodorant och lypsyl.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Konserthuset är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang 

Måndag - onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

Bar

Alla dagar: 17.00 - 23.00

Relax

Alla dagar: 10.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din vistelse är du varmt välkommen att kontakta oss på 040- 664 60 00 eller via  q.konserthuset@choice.se.

2.320.101.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK