Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 172 gästomdömen.

4

61% gäster rekommenderade detta hotell.
3,5
Standard
4,5
Service
4
Läge
4
Renlighet
3,5
Rum
3,5
Sovkvalitet

3

Helt ok!

den 17 april 2015, Sverige, Ronnne

Helt ok, fast slitet vid frukosten och hela hotellet kan behövas ett upplyft. Reste med jobb och bara övernattade. Upplevde det som basic. Kanske har bättre rum också. Får ni rum högt upp kan ni få en...

Helt ok, fast slitet vid frukosten och hela hotellet kan behövas ett upplyft. Reste med jobb och bara övernattade. Upplevde det som basic. Kanske har bättre rum också. Får ni rum högt upp kan ni få en trevlig vy.
Läs mer Stäng

2

Dålig standard!

den 13 april 2015, Malmö, Sverige, Jonas G

Slitet, med dåliga sängar och kuddar. Frukosten var ok och närheten till City är egentligen det enda skälet att inte välja något annat hotell i samma prisklass. Ingen ansträngning gjord för barn alls!

Slitet, med dåliga sängar och kuddar. Frukosten var ok och närheten till City är egentligen det enda skälet att inte välja något annat hotell i samma prisklass. Ingen ansträngning gjord för barn alls!
Läs mer Stäng

4

Centralt och bra

den 10 april 2015, Trollhättan, Claes K

Har bott på hotellet flera gånger tidigare vid besök i Malmö. Bra läge. Lätt att hitta för bilåkande. Positivt att kunna ställa bilen i garage och kunna ta hissen direkt upp till rummet.Något slitet m...

Har bott på hotellet flera gånger tidigare vid besök i Malmö. Bra läge. Lätt att hitta för bilåkande. Positivt att kunna ställa bilen i garage och kunna ta hissen direkt upp till rummet.Något slitet men helt OK. God frukost.
Läs mer Stäng

4

Fin service

den 8 april 2015, Helsingborg, Sweden, Thomas H

Funktionellt hotell, inget överdåd, bra service och trevlig personal med fin frukost, lätt att ta sig till P-garage. på det hela taget ett hotell som bör uppskattas för alla utom kanske för de allra k...

Funktionellt hotell, inget överdåd, bra service och trevlig personal med fin frukost, lätt att ta sig till P-garage. på det hela taget ett hotell som bör uppskattas för alla utom kanske för de allra kräsnaste.
Läs mer Stäng

5

Klart godkänt

den 6 april 2015, Borås, Sverige, Magnus I

Mycket trevligt ställe, nära till allt. God service med trevligt personal. Rummet välstädat och snyggt. Frukosten var mycket god med många valmöjligheter.Skön och avkopplande bar och restauranger. B...

Mycket trevligt ställe, nära till allt. God service med trevligt personal. Rummet välstädat och snyggt. Frukosten var mycket god med många valmöjligheter.Skön och avkopplande bar och restauranger. Bra relaxavdelning.
Läs mer Stäng

2.190.163.493 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK