Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 165 gästomdömen.

4

61% gäster rekommenderade detta hotell.
3,5
Standard
4,5
Service
4
Läge
4
Renlighet
3,5
Rum
3,5
Sovkvalitet

4

Michael W

den 16 mars 2015, Malmö, Sverige, Michael W

Mycket bra genomfört kurs.lokarena var bra. Kursledarna också tydliga och kunniga. Bra med bilder på våra föreläsningar. Ser fram emot nästkommande vecka när andra fasen kommer igång. Kommer att ha my...

Mycket bra genomfört kurs.lokarena var bra. Kursledarna också tydliga och kunniga. Bra med bilder på våra föreläsningar. Ser fram emot nästkommande vecka när andra fasen kommer igång. Kommer att ha mycket nytta av den i jobbet så det blir bra. Bra tempo i kursen också.
Läs mer Stäng

3

Roland

den 10 mars 2015, Västerhaninge, Sverige, Roland P

Ger lite omodernt och slitet intryck. Garderobsdörrarna kärvade, slangen till hårtorken lossnade och var på väg att gå av, strykjärn finns i korridoren. Sängarna skulle också behöva bytas ut, men vi s...

Ger lite omodernt och slitet intryck. Garderobsdörrarna kärvade, slangen till hårtorken lossnade och var på väg att gå av, strykjärn finns i korridoren. Sängarna skulle också behöva bytas ut, men vi sov gott. Frukosten är fantastiskt bra.

Svar från ägaren

den 19 mars 2015

Hej Roland, Tack för din feedback på TripAdvisor. Det gläder oss att ni fick en god natts sömn på vårt hotell. Vad gäller utrustningen i rummet så är vi tacksamma för er återkoppling om detta, det hjälper oss i vår ständiga strävan efter att bli bättre. Jag säkerställer så att rummen och dess utrustning ses över. Jag hoppas på att få välkomna er till vårt hotell igen.

Läs mer Stäng

3

Patrick

den 8 mars 2015, Trollhättan, Sverige, Lejon73

Helt okej hotell det var rent och det är viktigt. Jag tycker att rummen var rätt tråkiga,men det var Goa sängar. Det är väl inte det första hotell jag bokar om jag kommer till Malmö igen. Helt okej ho...

Helt okej hotell det var rent och det är viktigt. Jag tycker att rummen var rätt tråkiga,men det var Goa sängar. Det är väl inte det första hotell jag bokar om jag kommer till Malmö igen. Helt okej hotell.

Svar från ägaren

den 10 mars 2015

Tack för din feedback. Vi tar till oss av dina kommentarer och jag lovar att vi åtgärdar det vi kan! Välkommen att ta kontakt direkt med hotellet om du har några fler synpunkter eller något annat du vill framföra.

Läs mer Stäng

3

Slitet hotell

den 5 mars 2015, Linköping, Sverige, Jan C

Som rubric...slitet. Rummen var ok, men kändes väldigt slitna. Duschen lika så med 70-tals känsla. Hissarna var riktigt jobbiga då korten inte fungerade varje gång man skulle åka. Allmänt slitet och g...

Som rubric...slitet. Rummen var ok, men kändes väldigt slitna. Duschen lika så med 70-tals känsla. Hissarna var riktigt jobbiga då korten inte fungerade varje gång man skulle åka. Allmänt slitet och gammalt hotel.

Svar från ägaren

den 10 mars 2015

Tack för era kommentarer på TripAdvisor, dom hjälper oss i vår ständiga strävan efter att bli bättre! Jag beklagar er känsla om vårt hotell, jag hoppas dock att ni har fått topp service under tiden ni bott hos oss.

Läs mer Stäng

3

Medelklass

den 4 mars 2015, Göteborg, Sverige, Marcus H

Hade nog sin storhetstid på 90-talet. Det funkar men skulle bli bättre med en uppfräschning. Läget är bra och personalen trevlig. Jag fick ett stort rum och det var skönt. Ett gym skulle lyfta omdömet...

Hade nog sin storhetstid på 90-talet. Det funkar men skulle bli bättre med en uppfräschning. Läget är bra och personalen trevlig. Jag fick ett stort rum och det var skönt. Ett gym skulle lyfta omdömet.

Svar från ägaren

den 10 mars 2015

Hej! Tack för era kommentarer på TripAdvisor. Jag vill passa på att nämna att vi har tätt samarbete med SATS, alla våra gäster tränar gratis på deras gym bara 500 meter från hotellet! Fråga om träningskort i receptionen nästa gång ni är här!

Läs mer Stäng

2.180.162.605 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK