Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett nöjes- och konferenshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös Konserthus som granne, och promenadavstånd till Malmös butiker och sevärdheter får du en upplevelserik vistelse, vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Konserthuset

61% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 204 gästomdömen.
4
Läge
3,5
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
3

Bra pris och läge

den 22 juni 2015, Växjö, Sweden, Andreas L

Hotell med bra läge i Malmö och bra pris. Rymliga rum med mycket utrymme för oss som reser med 3 barn. Stor och bra frukostbuffé med trevlig personal som jobbar. Bra med eget parkeringsgarage. Dock sk…

Hotell med bra läge i Malmö och bra pris. Rymliga rum med mycket utrymme för oss som reser med 3 barn. Stor och bra frukostbuffé med trevlig personal som jobbar. Bra med eget parkeringsgarage. Dock skulle rummen behöva en uppfräschning.

Svar från ägaren

den 24 juni 2015

Hej och tack för er feedback! Vad härligt att ni har trivts hos oss! Rummen kommer med stor sannolikhet att fräschas upp inom kort! Jag ser fram emot att få ha er som gäster hos oss igen!

Läs mer
3

Prisvärt.

den 18 juni 2015, Malmö, Sverige, 198christerw

Lätt tillgängligt, bra parkering i garage, ganska centralt, gångavstånd till affärer och restauranger. Restaurangen och baren stängda på söndag, dock möjlighet få nåt lättare mat. Billigaste rummen ut…

Lätt tillgängligt, bra parkering i garage, ganska centralt, gångavstånd till affärer och restauranger. Restaurangen och baren stängda på söndag, dock möjlighet få nåt lättare mat. Billigaste rummen utan utsikt över stan och med tjock-TV. Badrummet behöver nog uppfräschning.

Svar från ägaren

den 24 juni 2015

Hej! Tack för att ni kommenterat oss här på TripAdvisor! Jag hoppas att ni hade en härlig upplevelse! Tveka inte att ta kontakt med mig om ni har några andra synpunkter eller kommentarer. Glad sommar!

Läs mer
4

Py Jönsson

den 17 juni 2015, Malmö, Sverige, pyj2015

Bra standard på rummet och mycket trevligt bemötande av all personal som vi mötte Praktiskt med p-garage - direktanslutning via hiss till hotellet Trevlig fräsch matsal och sällskapsrum Bäst - perso…

Bra standard på rummet och mycket trevligt bemötande av all personal som vi mötte Praktiskt med p-garage - direktanslutning via hiss till hotellet Trevlig fräsch matsal och sällskapsrum Bäst - personalen

Svar från ägaren

den 24 juni 2015

Hej Py! Det gläder mig att läsa att ni fått fin service och haft en bra upplevelse! Jag hoppas såklart att ni kommer tillbaka snart igen!

Läs mer
4

Dubbel standard-rummet

den 15 juni 2015, Skåne, SamuelB95

Perfekt för 1 dygns övernattning, god frukost, fräscht rum, trevlig receptionspersonal. Läget som kanske räknas som "ganska bra" men tack vare Malmö maraton på dagen var det oerhört svårt att hitta oc…

Perfekt för 1 dygns övernattning, god frukost, fräscht rum, trevlig receptionspersonal. Läget som kanske räknas som "ganska bra" men tack vare Malmö maraton på dagen var det oerhört svårt att hitta och på kvällen var det mörkt och vi var nya till Malmö men slå på Google maps så löser det sig!

Svar från ägaren

den 24 juni 2015

Tack för era fina kommentarer! Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna er hos oss igen!

Läs mer
5

Golfresa

den 7 juni 2015, Linköping, Sverige, perakes

Trevlig och hjälpsam personal. Bra och smidig parkering. Bra mat i restaurangen. Kanske onödigt lång meny. Det krånglade lite med beställningen men det löste personalen perfekt. Inte den högsta standa…

Trevlig och hjälpsam personal. Bra och smidig parkering. Bra mat i restaurangen. Kanske onödigt lång meny. Det krånglade lite med beställningen men det löste personalen perfekt. Inte den högsta standarden på rummen men fullt tillräcklig.

Svar från ägaren

den 11 juni 2015

Hej och tack för era fina kommentarer! Det är alltid lika glädjande att läsa om vår goda service! Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna er igen.

Läs mer
2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK