Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Konserthuset

Malmö,  Sverige

Quality Hotel Konserthuset är ett nöjes- och konferenshotell mitt i centrala Malmö. Med Malmös Konserthus som granne, och promenadavstånd till Malmös butiker och sevärdheter får du en upplevelserik vistelse, vare sig du är här i affärer eller nöjen.

Quality Hotel Konserthuset 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Konserthuset

61% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 219 gästomdömen.
4
Läge
3,5
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
4

God frukost. Tokdyr parkering

den 31 juli 2015, Åkersberga, Sverige, Paer87

Trevligt bemötande på hotellet. God frukost med bra urval. Bra pris på rummet. Men det som tog krutet ur hela vistelsen va när man skulle lösa en parkeringsbilhett. 230:- per dygn!! Visserligen garage…

Trevligt bemötande på hotellet. God frukost med bra urval. Bra pris på rummet. Men det som tog krutet ur hela vistelsen va när man skulle lösa en parkeringsbilhett. 230:- per dygn!! Visserligen garage under hotellet med hiss direkt upp men trånga platser så är man rädd för dörruppslag är det inget alternativ. Väldigt varmt och kvavt på rummen.
Läs mer
3

Centralt o prisvärt

den 27 juli 2015, Göteborg, Sverige, 820matildab

Väldigt bra med tanke på det billiga priset. Bra beläget mellan centralen o triangeln. Trots storleken på hotellet kändes det fortfarande mysigt o privat. Ska ta sig till Köpenhamn rekommenderas att…

Väldigt bra med tanke på det billiga priset. Bra beläget mellan centralen o triangeln. Trots storleken på hotellet kändes det fortfarande mysigt o privat. Ska ta sig till Köpenhamn rekommenderas att åka fr Triangeln. Ett måste i Malmö är att ta sig till Västra Hamnen!

Svar från ägaren

den 29 juli 2015

Hej! Tack för att ni skrivit om oss på TripAdvisor. Jättekul att ni hade en fin vistelse, både i Malmö och på vårt hotell! Hoppas ni får en fortsatt fin sommar!

Läs mer
5

semester

den 23 juli 2015, Malmö, Sverige, 879ingerg

Mycket bra hotell vi blev väldigt bra omhändertagna utav receptionisten samt en bra beskrivning på vart parkerings möjligheter fanns och vad vi kunde ta tåget till Köpenhamn för att slippa gå till cen…

Mycket bra hotell vi blev väldigt bra omhändertagna utav receptionisten samt en bra beskrivning på vart parkerings möjligheter fanns och vad vi kunde ta tåget till Köpenhamn för att slippa gå till centralstationen kunde vi ta tåget vid affärs centrat Triangel, inget krångel med något utan väldigt proffsigt allting,

Svar från ägaren

den 29 juli 2015

Så härligt att läsa att ni har haft en bra vistelse hos oss! Det är verkligen glädjande att läsa. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna er snart igen.

Läs mer
2

Gammalt och slitet

den 19 juli 2015, Stockholm, Sverige, Svante S

Trevlig och välkomnande personal i receptionen, men... Hade bokat ett familjerum för 4 men det var bara bäddat för två. Det fanns dessutom bara handdukar för 2. Vi fick ordna bäddsoffan själv. Badrumm…

Trevlig och välkomnande personal i receptionen, men... Hade bokat ett familjerum för 4 men det var bara bäddat för två. Det fanns dessutom bara handdukar för 2. Vi fick ordna bäddsoffan själv. Badrummet var slitet och med hål i väggarna efter gamla handdukshängare. Hela hotellet verkade inte ha blivit renoverad sedan 70-talet. En sliten tidsresa 45 år tillbaka i tiden. Frukosten var dock ok men inte mer.

Svar från ägaren

den 23 juli 2015

Hej, Tack för era kommentarer här på TripAdvisor. Jag förstår er känsla och att upplevelsen kan ha varit som en tidsresa. Vi går i väntan på att få renovera samt en förlängning av kontraktet i årsskiftet, förhoppningsvis sker det förändringar då. Om ni har andra synpunkter ni vill framföra är ni välkomna att ta kontakt direkt med mig på hotellet.

Läs mer
4

Centralt läge med god service

den 19 juli 2015, Stockholm, Sweden, Andreas F

Ett centralt Hotel med fantastisk personal. Något slitna rum. Fräscht och rent, bra frukost och bra läge. Personalen var mycket tillmötesgående. Rummen behöver fräschas upp något men helt ok standar…

Ett centralt Hotel med fantastisk personal. Något slitna rum. Fräscht och rent, bra frukost och bra läge. Personalen var mycket tillmötesgående. Rummen behöver fräschas upp något men helt ok standard.

Svar från ägaren

den 23 juli 2015

Tack för era kommentarer och vad glad jag blir att ni har blivit riktigt väl omhändertagna! Vi ser fram emot vår renovering i årsskiftet, hoppas ni kommer till Malmö snart igen!

Läs mer
2.210.164.555 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK