Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 167 gästomdömen.

4

61% gäster rekommenderade detta hotell.
3,5
Standard
4,5
Service
4
Läge
4
Renlighet
3,5
Rum
3,5
Sovkvalitet

3

Bra upplevelse

den 30 mars 2015, Göteborg, Ulf B

Ett habilt hotell som är bra att använda när man är på tjänsteresa. Riktigt trevliga receptionister och en aptitligt frukostbuffé. Det som drar ned upplevelsen är badrummet. Toalettsitsen var trasig o...

Ett habilt hotell som är bra att använda när man är på tjänsteresa. Riktigt trevliga receptionister och en aptitligt frukostbuffé. Det som drar ned upplevelsen är badrummet. Toalettsitsen var trasig och det var snålt med handdukar.
Läs mer Stäng

4

bra läge i centrala Malmö

den 30 mars 2015, Karlsborg, nordlennoh

Vi bodde på detta hotell under en weekend. Vi checkade av erbjudande från olika hotell i centrala Malmö och valde detta hotell pga mycket fördelaktigt erbjudande prismässigt. Läget var toppen och myck...

Vi bodde på detta hotell under en weekend. Vi checkade av erbjudande från olika hotell i centrala Malmö och valde detta hotell pga mycket fördelaktigt erbjudande prismässigt. Läget var toppen och mycket nära till shopping och restaurangder. Frukosten var jättebra på alla sätt och vis, inget fattades. Hotellet har en stor restaurang som bidrog till att man kunde inta sin frukost i lugn och ro. Vi bodde i ett standardrum som var ganska litet och lite slitet men det var sköna sängar och välstädat. Det fanns en liten relaxavdelning med härligt bubbelbad och en liten bastu. Mycket positivt att det låg intill baren och man fick köpa med sig dryck i burk eller mugg. Det fanns gott om parkering till hotellet men tyvärr dyrt! Vi kommer säkert att återvända till detta hotell! Framförallt då läget var så bra och vi hoppas på bra priserbjudande även fortsättningsvis!
Läs mer Stäng

4

Michael W

den 16 mars 2015, Malmö, Sverige, Michael W

Mycket bra genomfört kurs.lokarena var bra. Kursledarna också tydliga och kunniga. Bra med bilder på våra föreläsningar. Ser fram emot nästkommande vecka när andra fasen kommer igång. Kommer att ha my...

Mycket bra genomfört kurs.lokarena var bra. Kursledarna också tydliga och kunniga. Bra med bilder på våra föreläsningar. Ser fram emot nästkommande vecka när andra fasen kommer igång. Kommer att ha mycket nytta av den i jobbet så det blir bra. Bra tempo i kursen också.
Läs mer Stäng

3

Roland

den 10 mars 2015, Västerhaninge, Sverige, Roland P

Ger lite omodernt och slitet intryck. Garderobsdörrarna kärvade, slangen till hårtorken lossnade och var på väg att gå av, strykjärn finns i korridoren. Sängarna skulle också behöva bytas ut, men vi s...

Ger lite omodernt och slitet intryck. Garderobsdörrarna kärvade, slangen till hårtorken lossnade och var på väg att gå av, strykjärn finns i korridoren. Sängarna skulle också behöva bytas ut, men vi sov gott. Frukosten är fantastiskt bra.

Svar från ägaren

den 19 mars 2015

Hej Roland, Tack för din feedback på TripAdvisor. Det gläder oss att ni fick en god natts sömn på vårt hotell. Vad gäller utrustningen i rummet så är vi tacksamma för er återkoppling om detta, det hjälper oss i vår ständiga strävan efter att bli bättre. Jag säkerställer så att rummen och dess utrustning ses över. Jag hoppas på att få välkomna er till vårt hotell igen.

Läs mer Stäng

3

Patrick

den 8 mars 2015, Trollhättan, Sverige, Lejon73

Helt okej hotell det var rent och det är viktigt. Jag tycker att rummen var rätt tråkiga,men det var Goa sängar. Det är väl inte det första hotell jag bokar om jag kommer till Malmö igen. Helt okej ho...

Helt okej hotell det var rent och det är viktigt. Jag tycker att rummen var rätt tråkiga,men det var Goa sängar. Det är väl inte det första hotell jag bokar om jag kommer till Malmö igen. Helt okej hotell.

Svar från ägaren

den 10 mars 2015

Tack för din feedback. Vi tar till oss av dina kommentarer och jag lovar att vi åtgärdar det vi kan! Välkommen att ta kontakt direkt med hotellet om du har några fler synpunkter eller något annat du vill framföra.

Läs mer Stäng

2.180.162.605 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK