Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen är ett konferenshotell inbäddat i natursköna omgivningar av skog och äppelträd. Hotell ligger i Asker, endast en halvtimme från centrala Oslo med utsikt över Oslofjorden. Här finns alla möjligheter för en lyckad konferens.

Quality Hotel Leangkollen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Fest, konfirmation, dop, bröllop, årsmöte, mässa eller annat stort event? Vi har eventlokaler i alla storlekar. Förverkliga ditt drömevent på Quality Hotel Leangkollen! 

Från planering till dekoration

I samband med stora dagar är det tusen saker man måste komma i håg. Vi hjälper dig med allt runt ert event, från planering till möblering och dekoration. 

Mat och dryck

Hotellet är känt för sin goda, vällagade mat. Här kan du beställa en läcker fyrarättersmeny eller spännande gruppmenyer till festen eller eventet. Restaurangen har gott om plats för stora sällskap och det finns även mindre lokaler som kan användas för sällskap som vill sitta lite avskilt. 

Jul på Quality Hotel Leangkollen 

På Quality Hotel Leangkollen längtar vi varje år lite extra till jul. Vi arrangerer julbord och luncher, både för privatpersoner och företag. Läs mer om våra julbord här >>

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 66 76 70 00 eller via q.leangkollen@choice.no

2.260.167.953 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK