Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Leangkollen Asker ,  Norge

Se alla hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel™ Leangkollen är ett konferenshotell inbäddat i natursköna omgivningar av skog och äppelträd. Hotell ligger i Asker, endast en halvtimme från centrala Oslo med utsikt över Oslofjorden. Här finns alla möjligheter för en lyckad konferens.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Vi på Quality Hotel Leangkollen vill att pauserna ska ge er avkoppling och påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. 

Lunch och middag

Vår kreativa kökschef Kjerstin Askeland är mån om att använda säsongens råvaror. Vår välkända lunch är dagens höjdpunkt för våra gäster, och till middag serverar hon dagens utsökta trerätters. Ute efter något extra? Välj från en av våra uppgraderade menyer eller låt oss duka upp till tapas-, skaldjur-, eller grillbuffé. Valet är ditt.  

Mat och dricka under konferensen

Alla konferenser och möten är olika och har olika behov. Detta vet vi, och vi skräddarsyr därför efter dina behov. Vi har kaffe/te och frukt framme hela dagen, och serverar dagens kaka till alla konferensgäster på eftermiddagen. Om ni önskar att fylla på med lite mer mat så kan ni välja från vår pausmeny som du kan ladda ner överst på den här sidan. 

Quality Break

Ett Quality Break innebär fri tillgång till kaffe, te, mjukglass, popcorn och frukt hela dagen för våra konferensgäster. Vem har inte drömt om att få slingra upp sin egen mjukglass? Det finns även möjlighet att beställa extra fika, mellanmål eller smårätter.

Lunch och middag

Vår välkända lunch är dagens höjdpunkt för våra gäster, och middagen serveras som trerätters. Ute efter något extra? Gör ditt val från en av våra festmenyer eller låt oss duka upp en buffé med tapas, skaldjur, eller grillat. Det mesta är hemlagat och lagas med säsongens råvaror.

Ladda ner

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 66 76 70 00 eller via q.leangkollen@choice.no

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.