Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen är ett konferenshotell inbäddat i natursköna omgivningar av skog och äppelträd. Hotell ligger i Asker, endast en halvtimme från centrala Oslo med utsikt över Oslofjorden. Här finns alla möjligheter för en lyckad konferens.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

53% av våra gäster rekommenderade detta hotell

baserat på 124 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
3

Fint läge men saknar riktigt god service och mat.

den 2 februari 2016, Royken, Norge, coldbeerisgood

Har bott på Leangkollen flera gånger både privat och i jobb. Hotellet ligger väldigt fint till med utsikt över Oslo fjorden. Jag tycker om arkitekturen och stilen på hotellet. Konferens lokalerna er h…

Har bott på Leangkollen flera gånger både privat och i jobb. Hotellet ligger väldigt fint till med utsikt över Oslo fjorden. Jag tycker om arkitekturen och stilen på hotellet. Konferens lokalerna er helt ok. Att man kan ta popcorn och mjukglass (softis) i pauser er barnsligt bra! Det som drar ner poängen är maten och servicen. Maten är inte dålig men efter min mening saknar den det där lilla extra som lyfter från ok till väldigt bra. Servicen och maten framstår väldigt som "businesses as usual".

Svar från ägaren

den 3 februari 2016

Først og fremst takk for at du har tatt deg tid til å besvare vårt spørreskjema. Vi setter stor pris på våre gjesters tilbakemelding – så vel positive som negative. Det er kun slik vi kan bli bedre på produkt og service. Vi synes det er synd at du ikke er helt fornøyd med ditt opphold på Quality Hotel Leangkollen. Vi er likevel litt overrasket, da vi daglig mottar mange svært positive tilbakemeldinger fra våre gjester, og da spesielt på områder som mat og service. Vi leser alle tilbakemeldinger med stor interesse, og bruker disse til å stadig kunne forbedre oss og takker derfor for din ærlige tilbakemelding. Jeg håper likevel vi vil få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake, og forhåpentligvis overgå dine forventninger og gi deg en positiv opplevelse. Med ønske om en god dag! Med vennlig hilsen Merete Emanuelsen Direktør

Läs mer
5

Värt den lilla omvägen

den 23 mars 2015, Örebro, Sverige, Stig R

Hotellet beliggenhet visar Norge från sin vackra sida, trevlig personal, bra rum och väldigt bra mat. Gjorde en ombokning från ett annat Choise hotel utan problem och fivk rum på detta hotell. Kan int…

Hotellet beliggenhet visar Norge från sin vackra sida, trevlig personal, bra rum och väldigt bra mat. Gjorde en ombokning från ett annat Choise hotel utan problem och fivk rum på detta hotell. Kan inte vara mer nöjd!
Läs mer
3

Lost opportunities!

den 5 juni 2016, Copenhagen, 408flemmingh

This hotel is beautifully situated and could be v e r y "special." However, due to what seems to be an unprofessional hotel-management (and part of staff) one gets the impression that most things are…

This hotel is beautifully situated and could be v e r y "special." However, due to what seems to be an unprofessional hotel-management (and part of staff) one gets the impression that most things are "floating". In short: Lost opportunities!

Svar från ägaren

den 9 juni 2016

Thank you for giving us your feedback. We are sorry that your stay wasn't satisfying and I hope to welcome you back some day to show that your experience with us is not representative for how we work and like to be known as. Have a nice summer ! Kind regards Merete Emanuelsen General Manager

Läs mer
5

The perfect location for conference

den 25 maj 2016, Tönsberg, Norge, 521gudrung

Grate location , good food, excellent service. Conference hall had excellent sound system and chairs and tables were comfortable. Sleeping arrangements were good and the room was clean and comfortable…

Grate location , good food, excellent service. Conference hall had excellent sound system and chairs and tables were comfortable. Sleeping arrangements were good and the room was clean and comfortable.

Svar från ägaren

den 26 maj 2016

Thank you for your review - I will share with my staff. It is always nice to give positive feedback ! Welcome back ! Best regards Merete Emanuelsen General Manager Quality Hotel Leangkollen

Läs mer
3

Small rooms with tiny toilets

den 13 februari 2016, Ski, kanka

The hotel has a lovely breakfast and lunch. For dinner we got reindeer carpaggio. As Main course lightly salted cod. A bit too salt according to my taste. The toilets are very tiny and it's also dif…

The hotel has a lovely breakfast and lunch. For dinner we got reindeer carpaggio. As Main course lightly salted cod. A bit too salt according to my taste. The toilets are very tiny and it's also difficult together the right temperature in the room
Läs mer
2.320.101.000 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK