Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Lulea, Sverige

Quality Hotel Luleå

Luleå,  Sverige

Quality Hotel Luleå är det perfekta konferens- och nöjeshotellet för dig som vill bo centralt i Luleå. Mingla i baren och besök populära Cook's Krog. Hos oss finns konferensmöjligheter för upp till 230 deltagare, parkering och inomhuspool.

Quality Hotel Luleå 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Luleå

Quality Hotel Luleå ser till att du äter och dricker gott under hela din konferens. 

Quality Break

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vårt eget Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även popcorn och mjukglass. Beställ gärna till någon av våra populära och energigivande snacks som får deltagarna på gott humör.

Konferensmeny

På Quality Hotel Luleå kan vi erbjuda fem olika festmenyer att välja mellan, eller varför inte pröva någon av våra populära bufféer? Vi kan även skapa en spännande meny med utgångspunkt från era önskemål. Se våra festmenyer, bufféförslag och snackmenyer till höger eller kontakta oss för mer information.

Gourmetkrog och bar

På Quality Hotel Luleå finns populära baren Invit och Luleås äldsta krog, gourmetkrogen Cook's Krog. Läs mer om våra faciliteter.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på 
0920-20 10 08 eller via mona.johansson@choice.se

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK