Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Luleå Luleå ,  Sverige

Se alla hotell i Luleå, Sverige

Quality Hotel Luleå

Luleå,  Sverige

Quality Hotel™ Luleå är det perfekta konferens- och nöjeshotellet för dig som vill bo centralt i Luleå. Mingla i baren och besök populära Cook's Krog. Hos oss finns konferensmöjligheter för upp till 230 deltagare, parkering och inomhuspool.

Quality Hotel Luleå 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Luleå

Varmt välkommen att ha din konferens, event, eller möte hos oss på Quality Hotel Luleå. Vi erbjuder moderna konferenslokaler för upp till 230 personer och en engagerad personal som tar hand om er genom hela upplevelsen. 

Konferens i Luleå

Vi kan ta emot 230 personer och vår tillmötesgående och engagerade personal hjälper dig gärna att planera och genomföra olika typer av arrangemang. Vi sköter all teknik och logistik, så att du kan fokusera på innehåll. Tillsammans skapar vi minnesvärda konferenser. För oss innebär alla möten, stora som små, en minutiös planering av detaljerna, därför går vi igenom dina önskemål ordentligt redan vid bokningen. Vi ställer de rätta frågorna och gör noggranna förberedelser så att allt ska fungera smidigt när ni väl är på plats.

Konferenslokaler

Varmt välkommen till Quality Hotel Luleås nyrenoverade konferensavdelning. Här finns sex mötesrum i olika storlekar med en maxkapacitet för 230 personer. Alla rum är utrustade med den senaste konferenstekniken. Läs mer om våra konferenslokaler .

Mat och dryck

Vi vet att konferenser kan vara krävande och därför har vi skapat vår egen Quality Break. Förutom kaffe, färsk frukt och bakverk, bjuder vi även på popcorn och mjukglass - populära och energigivande snacks som garanterat får deltagarna på gott humör. Vi serverar självklart även frukost, lunch och middagar. Läs mer om mat och dryck .

Event

Quality Hotel Luleå hjälper dig gärna att ordna din fest, er bröllopsmiddag eller den där speciella kvällen. Välkommen att hyra vackra Norrbottensrummet eller mysiga Vinkällaren.  Läs mer om våra eventlokaler .

När arbetsdagen är slut hjälper vi gärna till med mat, nöjen och aktivititeter.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
+46 920 20 10 08 eller via mona.johansson@choice.se

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.