Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Luleå

Om hotellet

Hitta till hotellet

Från Luleå Airport

Ta buss 4 till hållplats Smedjegatan. 

Med buss

Buss till Luleå busstation.

Tåg

Tåg till Luleå C.

Taxi

Vi rekommenderar Luleå Taxi,
telefon 0920-10 000.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel Luleå

Antal hotellrum

218 st - 432 bäddar

Antal konferenslokaler

6 st - plats för 230 deltagare

Avstånd flygplats

Luleå Airport: 9 km, ca 10 minuter

Avstånd lokaltrafik

Luleå C: ca 500 meter 
Luleå busstation: ca 400 m
Busshållplats Smedjegatan: ca 100 m

Om Quality Hotels

Quality Hotel Luleå är ett modernt konferenshotell i centrala Luleå, endast 10 minuter från Luleå Airport. Vi erbjuder restaurang, populära gourmetkrogen Cook's Krog, bar, pool och cityläge. Från vårt hotell har du nära till regionens sevärdheter och shopping.  

Konferens för 230 deltagare

Quality Hotel Luleå är ett av Norrlands största konferenshotell. I våra sex moderna och nyrenoverade möteslokaler kan vi erbjuda konferensmöjligheter för upp till 230 deltagare. Med 218 rum och servering av frukost, middag, lunch, festmenyer och snacks, och vårt centralt läge ser vi till att ni får en lyckad konferens i Luleå. Vill du arrangera en särskild middag, en storslagen fest eller få hjälp med er speciella dag? Hyr någon av våra eventlokaler

Gourmetmat från Norrland

I Restaurang Q serveras den stora frukostbuffén, konferensluncher och middagar. I à la carte-restaurangen Cook´s Krog serverar vi välsmakande specialiteter från Norrbotten och Lappland. 

Loungebar

Måltiden börjas eller avslutas gärna med ett besök på vår populära loungebar Invit, här trivs både hotellgäster och lokalbor. Missa inte Invits populära Afterwork-bufféer.

Relaxavdelning

I vår relaxavdelning med bastu och pool, kan du koppla av efter en lång dag - ett perfekt ställe att hämta ny energi på. 

Upptäck Luleå

Quality Hotel Luleå ligger mitt i stan, nära Stadsparken, Norrbottensteatern och Luleå citys shopping och nöjen. I närheten hittar du också UNESCO-utsedda världsarvsbyn Gammelstads Kyrkstad. Kort sagt, Quality Hotel Luleå är det perfekta utgångsläget för upplevelser i Luleå. 

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK