Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Mastemyr

Om hotellet

Quality Hotel Mastemyr ligger inbäddat i grönska i Kolbotn, bara tio minuter från Oslos centrum.

Det nyrenoverade hotellet erbjuder bekväma hotellrum för affärsgäster, familjer och enskilda resenärer. Hotellet har en populär lobbybar och restaurang som serverar allt från enkla smårätter till riktiga sittningar.

Vi har en stor konferensanläggning som har 19 moderna och flexibla mötesrum. Här kan vi ta emot 400 personer i vår största sal, Follosalen. Vi kan arrangera galamiddagar, julbord och andra arrangemang för större sällskap. Vår stora trädgårdspark inbjuder till lekar och aktiviteter som grillfest eller konserter. 

Under sommarsäsongen är det populärt för semestrande familjer att bo här och besöka nöjesparken Tusenfryd. På hotellet har vi en egen aktivitetsledare som leker med barnen någon timme varje kväll, allt ifrån lekar och filmvisning till fotbollsturneringar arrangeras. Här är det även nära till den fina badstranden i Hvervenbukten. Vi garanterar en härlig semestervistelse för hela familjen!

Resten av året är det poplärt att konferera, ha kickoff eller tillbringa mysiga weekends på tu man hand här på Quality Hotel Mastemyr. 

1.913.149.030 23