Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Mastemyr

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss

Buss 83 från Jernbanetorget,
Oslo centrum till Mastemyr.

Tåg

Tåg till Kolbotn station
eller Rosenholm station.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flybussexpressen till Kolbotn,
byt där till taxi till hotellet. 

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Quality Hotel Mastemyr

Antal hotellrum

152 st - 349 bäddar

Antal konferenslokaler

19 st - plats för totalt 1200 deltagare

Avstånd flygplats

Oslo flygplats Gardermoen: 45 km,
ca 45 min med bil.

Avstånd tågstation

Kolbotn station: 4 km

Om Quality Hotels 

Quality Hotel Mastemyr ligger inbäddat i grönska i Kolbotn, bara tio minuter från Oslos centrum. Ett perfekt hotellval både för konferens, kickoff och semester. På sommaren är hotellet även populärt bland barnfamiljer.

Ett modernt hotell

Hotellets rum renoverades 2008-2010 och i dag är Quality Hotel Mastemyr ett modernt fullservicehotell för såväl kurs- och konferensbesökare som individuella gäster. Hotellet har en populär lobbybar och restaurang som serverar allt från enkla smårätter till stora middagar. 

Konferens

Hotellets stora konferensanläggning har 19 moderna och flexibla mötesrum. Här kan vi ta emot 400 personer i vår största lokal, Follosalen. Vi kan även arrangera galamiddagar, julbord och andra arrangemang för större sällskap. Vår trädgård är perfekt för aktiviteter, grillfester och konserter. 

Familjesemester

Under sommarsäsongen är det populärt för familjer att bo hos oss och besöka nöjesparken Tusenfryd. Vi har en egen aktivitetsledare som underhåller barnen varje kväll, med allt ifrån lekar och filmvisning till fotbollsturneringar. Quality Hotel Mastemyr ligger även nära den fina badstranden i Hvervenbukten. Vi garanterar en härlig semestervistelse för hela familjen!

Kostnadsfri transport till Oslo

För kursdeltagare kan vi ordna gemensam busstransport tur/retur till Oslo centrum eller busstur med kaffe och bullar till och från Gardemoen.

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK