Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Nacka

Faciliteter

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30 

Restaurangen

Måndag - lördag: 17.00 - 22.30
Söndag och helgdagar: 18.00 - 22.00

Baren

Måndag - torsdag: 17.00 - 23.30
Fredag - lördag: 17.00 - 24.00
Söndag och helgdagar: 18.00 - 23.00

Relaxavdelningen

Alla dagar: 07.30 - 21.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

 

Quality Hotel Nacka är så mycket mer än ett modernt konferenshotell. Vi har en härlig relaxavdelning med gym, inomhuspool, bastu och jacuzzi! Bar och en á la carte-restaurang som är öppen dagligen, där du kan avnjuta god mat tillagad på säsongens bästa råvaror! 

Frukost

Starta dagen med vår härliga frukostbuffé! Vi har ett stort urval av ekologiska produkter och vet du vad? Frukosten ingår alltid i rumspriset.

Restaurang och bar

Avsluta dagen i vår bar med ett gott glas vin och lite tilltugg. I vår a la carte-restaurang serverar vi det bästa säsongen har att erbjuda, här finns något för alla.

Grönt och gott

Vi på Quality Hotel Nacka tycker det är viktigt att du äter hälsosamt, grönt och gott när du bor hos oss. Vi dukar upp buffér med mycket frukt och grönsaker till frukost, lunch och fika så att du får möjlighet till en hälsosam och bra vistelse hos oss. Det är också viktigt för oss att vår mat kommer från råvaror som behandlas med respekt och omtanke. Våra ekologiska erbjudanden är tydligt märkta och är ett säkert val för att du ska få den bästa matupplevelsen.

Relaxavdelning

Passa på att koppla av en stund i vår nyrenoverade relaxavdelning. Ta ett dopp i inomhuspoolen eller jacuzzin och avsluta med en skön stund i bastun. På sommaren öppnar vi även upp vår härliga solterass i anslutning till poolen.  

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK