Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Nacka Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Vi på Quality Hotel Nacka vill att ni, våra gäster, ska få ut så mycket som möjligt av er konferens här hos oss! Vi ser till hela upplevelsen vilket också inkluderar mat, dryck och fikapauser.

Quality Break

När energin behöver fyllas på finns det inget mer passande än en Quality Break. I vårt konferenscafé finns det tillgång till kaffe, te, popcorn och mjukglass för våra konferensgäster. Ett perfekt sätt att fylla på med extra energi! 

Petersenska Matsalen

I Petersenska Matsalen serverar vi en härlig frukostbuffé till våra övernattande gäster. Här serverar vi även lunch och middagar till grupper som förbeställt t.ex. i samband med konferens och/eller boende.

För våra grupp- och konferensgäster erbjuder vi en lunchbuffé med olika rätter så att det finns något som passar alla. Vår populära mingeltallrik passar utmärkt för er som vill umgås lite extra med varandra och sträcka på benen efter en dag i konferensstolen. Vi anpassar meny och servering till vad just er grupp behöver.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information, prisförslag och middagsmenyer.

Grönt och gott

Vi på Quality Hotel Nacka tycker det är viktigt att du äter hälsosamt, grönt och gott när du bor hos oss. Vi dukar upp buffér med mycket frukt och grönsaker till frukost, lunch och fika så att du får möjlighet till en hälsosam och bra vistelse hos oss. Det är också viktigt för oss att vår mat kommer från råvaror som behandlas med respekt och omtanke. Våra ekologiska erbjudanden är tydligt märkta och är ett säkert val för att du ska få den bästa matupplevelsen.

 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
på +46 8 506 160 00 eller via group.nacka@choice.se

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.255.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.