Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Nacka

Mat och dryck

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning på
på 08-506 160 00 eller via q.nacka@choice.se.


 

Vi på Quality Hotel Nacka vill att ni, våra gäster, ska få ut så mycket som möjligt av er konferens här hos oss! Vi ser till hela upplevelsen vilket också inkluderar mat, dryck och fikapauser. Vi är flexibla och måna om att att tillgodose era behov och förväntningar på bästa sätt.

Quality Break

När energin behöver fyllas på finns det inget mer passande än en Quality Break. I vårt konferenscafé finns det tillgång till kaffe, te, popcorn och mjukglass för våra konferensgäster. Ett perfekt sätt att fylla på med extra energi! 

Lunch och middag

Vi erbjuder en lunchbuffé med olika rätter så att det ska finnas något som passar alla. Kontakta oss gärna för mer information, prisförslag och middagsmenyer.

Grönt och gott

Vi på Quality Hotel Nacka tycker det är viktigt att du äter hälsosamt, grönt och gott när du bor hos oss. Vi dukar upp buffér med mycket frukt och grönsaker till frukost, lunch och fika så att du får möjlighet till en hälsosam och bra vistelse hos oss. Det är också viktigt för oss att vår mat kommer från råvaror som behandlas med respekt och omtanke. Våra ekologiska erbjudanden är tydligt märkta och är ett säkert val för att du ska få den bästa matupplevelsen.

 
 

2.200.163.775 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK