Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

Välkomna till Quality Hotel Nacka! Här bor och konfererar du endast tio minuter från Södermalm och knappa 20 minuter från Stockholm city. Vi erbjuder alla våra gäster fri parkering, trådlöst internet samt tillgång till vår relaxavdelning med gym, bastu, inomhuspool och solterrass. Just nu är infarten från Värmdövägen tillfälligt avstängd på grund av vägarbete. Se ny vägbeskrivning under rubriken "Ny tillfällig infart" nedan. 

Nära Stockholm city och natur

Quality Hotel Nacka har mycket goda förutsättningar för en trevlig vistelse i storstaden vare sig du reser med familj eller i affärer. Med goda kommunikationer så som buss, bil eller saltsjöbanan tar du dig enkelt in till city för att shoppa eller ta del av Stockholms rika kulturliv.

Med Nacka natureservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar finns det också möjlighet både för rekreation och äventyr!

Ny tillfällig infart - Skriv in Sickla Industriväg på GPS:en för att komma rätt!

På grund av vägarbete är den stora infarten från Värmdövägen tillfälligt avstängd. För er som kommer med bil rekommenderar vi istället att ni svänger av vid Sickla-avfarten och sedan svänger höger i rondellen in på Hammarby Fabriksväg (följ de gula skyltarna mot Sickla Industriväg). Ta sedan vänster i första rondellen samt vänster i andra rondellen in på Sickla Industriväg för att komma till oss. 

Shopping och nöjen i Sickla

Hotellet ligger granne med Sickla köpkvarter, en av Stockholms största och mest besökta gallerior. Här finns ett brett utbud av shopping och upplevelser. Reser du med barn finns bowling, bio och lekland. 

Moderna rum och stor frukostbuffé

Våra hotellrum är rymliga och modernt inredda med noggrant utvalda sängar för en god natts sömn. På morgonen kan ni njuta av vår frukostbuffé som har ett stort urval av ekologiska produkter.

Vi tipsar gärna om Stockholm

För att ni ska få en så bra vistelse som möjligt i Stockholm hjälper vi gärna till med tips på aktiviteter och utflyktsmål. Vår reception är bemannad dygnet runt, så det finns alltid någon som kan hjälpa dig.

Restaurang och bar

På kvällen har ni möjlighet att avnjuta en god middag i vår à la carte-restaurang. Avrunda eller inled kvällen med en drink i baren. 

Konferens och festlokaler

Hotellet erbjuder fina konferenslokaler bara 20 minuter från Stockholm city. Hos oss finns möjlighet att anordna både stora och små konferenser, möten och events. Utifrån era specifika önskemål skräddarsyr vi konferensen, mötet, arrangemanget eller festen. Vår konferensavdelning erbjuder 13 möteslokaler i olika storlekar. Den största lokalen rymmer 220 personer. Vet du förresten att vi dessutom alltid serverar mjukglass och popcorn till våra konferens- och mötesdeltagare?  

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med tävling, match eller lopp. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum. Läs mer om våra erbjudanden och rabatter för dig som reser med idrotten.  

Parkering ingår

Du vet väl att vi även erbjuder gratis parkering?

Välkommen till Quality Hotel Nacka!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 506 160 00
  • Fax: +46 8 506 160 10
  • E-post q.nacka@choice.se
  • Org. nr: 556466-0370
  • Värmdövägen 84 12008 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Saltsjöbanan från Slussen till Sickla station.

Buss

Buss från Slussen till Sickla station. 

Från Arlanda

Arlanda Express till Stockholm centralstation. Byt till tunnelbana till Slussen och därefter till buss eller Saltsjöbanan.

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel Nacka

Antal hotellrum

164 st - 358 bäddar

Antal konferenslokaler

13 st - plats för 550 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

45 km - ca 50 minuter med bil

Avstånd Bromma flygplats

16,5 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd Stockholm centralstation

6,6 km - ca 15 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Sickla Station: 20 m från hotellet
Resan till Stockholm C tar ca 20 min

Om Quality Hotels

  

 

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK