Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

78% av våra gäster rekommenderade detta hotell

baserat på 370 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Quality hotel Nacka

den 23 augusti 2016, Nyhammar, sverige, ittojo

Något under medel. Ligger nära Sickla köpcentrum. Enkelt att ta buss in till slussen. Hotellet skulle behöva en uppfräschning på det mesta. Sämsta tv bilden jag sett på 40 år. Personalen ok men inte m…

Något under medel. Ligger nära Sickla köpcentrum. Enkelt att ta buss in till slussen. Hotellet skulle behöva en uppfräschning på det mesta. Sämsta tv bilden jag sett på 40 år. Personalen ok men inte mer. Dåligt städat på dusch och toa.
Läs mer
3

Skomässa

den 20 augusti 2016, Kungsbacka, Sverige, christiansP7105IJ

Bra hotell. Men dom är underbemannade i receptionen. Så det kan ta lång tid att checka in och ut. Hissarna är också väldigt underdimensionerade med tanke på hur mycket folk som bor där. Bra restauran…

Bra hotell. Men dom är underbemannade i receptionen. Så det kan ta lång tid att checka in och ut. Hissarna är också väldigt underdimensionerade med tanke på hur mycket folk som bor där. Bra restaurang trevlig personal. Bra frukost. Dock väldigt varmt på rummen på sommaren.

Svar från ägaren

den 22 augusti 2016

Tack för din feedback, vi tar din feedback till oss för att underlätta vi er vistelse nästa gång. Fint att du trivdes i vår restaurang och jag hoppas att du han md en visit till vår relaxavdelning under din vistelse. Vi hoppas att vi snart ser dig hos oss igen och tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar.

Läs mer
4

Låt inte det ocharmiga yttret skrämma bort dig, väldigt prisvärt hotell!

den 20 augusti 2016, , Martin S

Spenderade kvällen och natten här med mina närmsta vänner innan jag skulle gifta mig. Det var inga konstigheter att hänga in saker i receptionen tidigt på dagen för att hämta när man checkade in för k…

Spenderade kvällen och natten här med mina närmsta vänner innan jag skulle gifta mig. Det var inga konstigheter att hänga in saker i receptionen tidigt på dagen för att hämta när man checkade in för kvällen. Personalen var vänlig men gav ett ganska "nytt" intryck. Det var inga problem att lägga in saker på kylning och låna med sig glas upp på rummet för att skåla med medhavd alkohol där. Uteterassen stängdes ganska tidigt på kvällen. Det gick att ta sig dit genom att gå runt hotellet, men att öppna en viss dörr och ställa upp blev inte så populärt. I "spa-delen" finns omklädningsrum, enklare gym, en liten pool och en bubbelpool som dessvärre var "avstängd för rengöring" på kvällen. Fräsch spa-del trots att bastun var avstängd när vi kom dit. Sängarna lämnade ingenting att önska och jag är mycket nöjd över den standarden man fick för det pris jag betalade. Rekommenderar absolut detta hotell om man vill komma ner i pris!

Svar från ägaren

den 22 augusti 2016

Tack för din fina feedback, De ny är snart varma i kläderna så jag hoppa att du kommer till oss snart igen och jacuzzin är ren och fullmed bubblor. Tveka inte att höra av dig direkt till oss så vi kan göra din vistelse till den absolut bästa.

Läs mer
4

Toppen bra!

den 12 augusti 2016, Göteborg, Sverige, emilk444

Mycket trevligt och perfekt avstånd in till statskärnan. God Frukost Och Kul Med Den Lilla Lekhörna som uppskattades av både barnen och vuxna. Lite dåligt luft utbyte på rummet när man är 2 vuxna och…

Mycket trevligt och perfekt avstånd in till statskärnan. God Frukost Och Kul Med Den Lilla Lekhörna som uppskattades av både barnen och vuxna. Lite dåligt luft utbyte på rummet när man är 2 vuxna och en 1 åring.

Svar från ägaren

den 15 augusti 2016

Tack för din fantastiska feedback. Härligt att höra att vistelsen var bra och jag hoppas ni hann förbi vår Relaxavdelning också, annars har ni något att se fram emot. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
5

Perfekt boende.

den 8 augusti 2016, Kristianstad, Sverige, 751svenj

Bra trevligt boende med hög standard. All personal på hotellet trevliga och tillmötesgående. Bra frukost. Bra läge för utflykter med kollektivtrafik in till Stockholm, bra parkering. Ett hotell att re…

Bra trevligt boende med hög standard. All personal på hotellet trevliga och tillmötesgående. Bra frukost. Bra läge för utflykter med kollektivtrafik in till Stockholm, bra parkering. Ett hotell att rekommendera.

Svar från ägaren

den 9 augusti 2016

Tack för din fina feedback! Det glädjer oss att er vistelse mött era förväntningar och att våra medarbetare har gjort intryck. Jag hoppas ni även hann förbi vår relaxavdelning för lite bad och avkoppling. Vi ser fram emot att se er hos oss igen.

Läs mer
2.320.101.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK