Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Olavsgaard

Mat och dryck

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan  på telefon 
+47 63 84 77 20 eller viabooking@olavsgaard.no

Under din kurs eller konferens gör vi vårt bästa för att ge dig så minnesvärda mat- och dryckesupplevelser som det går. Vi vill att vår mat ska vara skäl nog att komma tillbaka till oss!

Från fyrarätters till vikingakväll

Vi vet att mat är viktigt på en konferens. Därför serverar vi alltid välsmakande fyrarätters konferensmiddagar när du bor hos oss. Vill du ha en kväll utöver det vanliga? Varför inte pröva vår Vikingaafton eller vår Mat & Vin-upplevelse?

Quality Break

Det är inte möjligt att planera allt i förväg. När deltagarna börjat tappa koncentrationen kan det behövas en bensträckare och en kopp kaffe även om det inte står på schemat. Just därför står vår Quality Break-buffé uppdukad under hela dagen. Där serverar vi kaffe, te, juice, färsk frukt, småkakor, popcorn och favoriten mjukglass med olika strössel till. Till detta kan du även beställa smörgåsar, mjuka kakor eller något annat gott om så önskas.

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK