Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard är ett stort konferenshotell i herrgårdsstil, beläget mellan Oslo och Gardermoen. Hotellets läge och moderna konferenslokaler gör det till en naturlig mötesplats för hitresta konferensgäster och gäster från hela regionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

Under din kurs eller konferens gör vi vårt bästa för att ge dig så minnesvärda mat- och dryckesupplevelser som det går. Vi vill att vår mat ska vara skäl nog att komma tillbaka till oss!

Från fyrarätters till vikingakväll

Vi vet att mat är viktigt på en konferens. Därför serverar vi alltid välsmakande fyrarätters konferensmiddagar när du bor hos oss. Vill du ha en kväll utöver det vanliga? Varför inte pröva vår Vikingaafton eller vår Mat & Vin-upplevelse?

Quality Break

Det är inte möjligt att planera allt i förväg. När deltagarna börjat tappa koncentrationen kan det behövas en bensträckare och en kopp kaffe även om det inte står på schemat. Just därför står vår Quality Break-buffé uppdukad under hela dagen. Där serverar vi kaffe, te, juice, färsk frukt, småkakor, popcorn och favoriten mjukglass med olika strössel till. Till detta kan du även beställa smörgåsar, mjuka kakor eller något annat gott om så önskas.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan  på telefon 
+47 63 84 77 20 eller viabooking@olavsgaard.no

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK