Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Olavsgaard

Om hotellet

Quality Hotel Olavsgaard är ett funktionellt konferenshotell i herrgårdsstil med en familjär atmosfär. Vackert beläget mellan Gardermoen och Oslo, gör hotellet till en naturlig mötesplats för kurser, konferenser, mässor och privata fester. 

Hotellet är nyrenoverat och har 162 moderna rum, sällskapslokaler, restaurang, bar, nattklubb, kafé och en stor modern konferensavdelning med 26 rum. Konferensavdelningen kan ta emot 220 gäster och vår välkomnande personal ser till att hjälpa dig genomföra en lyckad konferens. 

Vi vet at konferenser kan vara krävande och planerar därför pauserna så att ni får ny energi. Efter ett hårt pass passar det bra med en bensträckare och energigivande godbitar. Vi samarbetar även med olika lokala aktörer som bjuder på olika aktiviteter som kan verka teambildande t.ex. vinprovning eller en rund golf på Hauger Golfbana. 

Restaurang Spisestuen har en hög standard och menyerna ändras ofta efter säsongen och tillgång på råvaror. Vår berömda lunchbuffé står uppdukad varje dag och är en riktig upplevelse, här serveras varma och kalla rätter, kakor och desserter.

1.920.149.256 22