Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro är ett modernt konferenshotell som ligger 3 km norr om Örebro centrum och 15 km från Örebro flygplats. Hotellet passar perfekt för affärsresenären men även för sköna stunder med familj och vänner.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Quality Hotel Örebro erbjuder vällagad mat i en trivsam miljö, med bra service.

Frukost

Börja morgonen med vår stora frukostbuffé, med ett brett ekologiskt utbud. Där hittar du många goda och sunda alternativ och du får garanterat en utmärkt start på dagen. Vår frukostmatsal är stor och luftig med gott om plats för alla våra gäster. I anslutning till frukostmatsalen finns ett mindre lekrum till de små.  

Bistro

Njut av en god middag i vår ombonade och trevliga Bistro tillsammans med dina kollegor eller vänner. Koppla av i en trivsam miljö med ett glas vin eller en öl ihop med lite snacks. Våra duktiga kockar tillagar goda måltider för alla smaker. Vill du bara umgås och njuta av kvällen? Slå dig ned i vår trivsamma tv-hörna!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.00

Bistro

Måndag - lördag: 17.00 - 22.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

2.260.167.953 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK