Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro är ett modernt konferenshotell som ligger 3 km norr om Örebro centrum och 15 km från Örebro flygplats. Hotellet passar perfekt för affärsresenären men även för sköna stunder med familj och vänner.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Konferens i Örebro? Quality Hotel Örebros konferensavdelning erbjuder åtta flexibla konferens- och mötesrum med kapacitet för upp till 140 personer. Självklart ser vi till att ni äter och dricker gott under hela konferensen. 

En annorlunda konferensupplevelse

Quality Hotel Örebro har lång erfarenhet av genomförande av små och stora konferenser i Örebro. Vi kan erbjuda allt från den traditionella konferensen till den nytänkande och inspirerande. När energin tryter framåt eftermiddagen erbjuder vi er energigivande energizers eller en fika i det gröna. Vi skräddarsyr arrangemanget helt utifrån era önskemål. Vi ser möjligheterna när andra ser hinder och gör er konferens till en minnesvärd upplevelse.

Konferenslokaler

Quality Hotel Örebro har åtta olika konferenslokaler med plats för upp till 140 deltagare. Lokalerna är också bra för utställningar och mindre mässor. 

Mat och dryck

Vi erbjuder konferenspaket med frukost, fika, lunch, middag och snacks - det ni behöver för en lyckad konferens.
Läs mer om mat och dryck >> 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågningar
på 019-205 000 eller via
q.orebro@choice.se

2.260.167.953 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK