Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro är ett modernt konferenshotell som ligger 3 km norr om Örebro centrum och 15 km från Örebro flygplats. Hotellet passar perfekt för affärsresenären men även för sköna stunder med familj och vänner.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Frukost

Dagens viktigaste måltid, tycker vi på Quality Hotel Örebro. Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Det finns även gott om ekologiska alternativ.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.00

Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Bastu

Quality Hotel Örebros bastu är öppen varje dag fram till kl. 23.00. Vi tänker på miljön och därför är bastun avstängd när den inte används. Säg till i receptionen när du vill bada bastu så sätter vi igång den ... åt dig. Njut av en härlig stund i värmen!

Vår bastu har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.
Läs mer Stäng

 

Parkering

Hos oss på Quality Hotel Örebro parkerar du kostnadsfritt på vår utomhusparkering. Allt du behöver göra är att uppge bilens registreringsnummer vid incheckning. Parkeringen har även gott om utrymme för bussar och större fordon.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Örebro är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Gratis wifi

Alla rum på Quality Hotel Örebro har gratis wifi och du kan koppla upp din dator eller surfplatta. Hämta ditt inlogg i receptionen eller logga in via ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Övriga tjänster

  • Konferenscenter
  • Popcornmaskin
  • Mjukglassmaskin
  • Restaurang
  • Mötesrum
2.260.167.953 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK