Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 69 gästomdömen.

3,5

47% gäster rekommenderade detta hotell.
3
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet

3

Bra övernattnings hotell

den 20 april 2015, Västerås, Sverige, annarJ8362LQ

Bra sköna sängar, bra frukost, dock skulle gymmet behöva en ordentlig uppfräschning då det var både dålig luft och dåliga cyklar det skulle kunna göras mycket trevligare där utan stora kostnader. Trev...

Bra sköna sängar, bra frukost, dock skulle gymmet behöva en ordentlig uppfräschning då det var både dålig luft och dåliga cyklar det skulle kunna göras mycket trevligare där utan stora kostnader. Trevlig personal i receptionen oavsett tid på dygnet.

Svar från ägaren

den 22 april 2015

Tack för ditt besök. Vi har ett rum med några få enklare träningsredskaper men vi kallar det inte för gym. Hoppas att du trivdes hos oss trots att du inte kunde träna som du önskade. Välkommen åter.

Läs mer Stäng

3

I brist på annat

den 13 april 2015, Stockholm, Sverige, 5MariaG55

Hotellet ligger väldigt off, närmsta granne är ICA Maxi, Jysk & flertal bilfirmor. Jag bokade väldigt sent & var i stort behov av övernattning pga innebandycup för barn. Ett typiskt hotell för dig på ...

Hotellet ligger väldigt off, närmsta granne är ICA Maxi, Jysk & flertal bilfirmor. Jag bokade väldigt sent & var i stort behov av övernattning pga innebandycup för barn. Ett typiskt hotell för dig på genomresa då omgivningen är urtråkig. Det var relativt rent & fräscht, något slitet, sängen var skön & frukosten god. Tyvärr fick jag ett rum bredvid hissarna & var glad att jag tagit med öronproppar, vilket borde finnas i de rum som ligger precis bredvid hissarna. I närheten av hotellet finns en fin motionsslinga på ca 3 km men det var inte skyltat dit utan vi fick fråga oss fram. Rörigt i matsalen vid frukosten,dålig logistik & mycket folk. Mycket trevlig & tillmötesgående personal.

Svar från ägaren

den 23 april 2015

Tack för din respons. Det stämmer att det var en Innebandyturnering i stan den helgen. Tyvärr kan de bli lite stökigt när så många gäster äter frukost samtidigt. Vi försöker alltid förbättra oss och tar åt oss av dina åsikter. Välkommen åter!

Läs mer Stäng

4

En mycket van Hotel gäst!

den 11 april 2015, Falun, Sverige, Sune56

Ett fräscht Hotel,bra sängar,litet standard dubbelrum. Extremt liten dusch! Inget utbud mat,förutom enkel buffé. Dåligt skyltat på utsidan,svårt veta var man skulle gå in! Läckert med hiss som går på ...

Ett fräscht Hotel,bra sängar,litet standard dubbelrum. Extremt liten dusch! Inget utbud mat,förutom enkel buffé. Dåligt skyltat på utsidan,svårt veta var man skulle gå in! Läckert med hiss som går på utsidan av Hotellet.

Svar från ägaren

den 14 april 2015

Tack för din synpunkt om skyltningen. Vi ska titta på hur vi kan göra det bättre. Välkommen åter!

Läs mer Stäng

5

Bra säng

den 7 april 2015, Falun, Sverige, Erik B

Bra läge, lätt att hitta och bra med parkering. Trevlig personal och bra städat. Frukosten var helt ok för att vara på en storhelg, är säkert toppen på vardagar. Fin utsikt över Örebro och tyst och lu...

Bra läge, lätt att hitta och bra med parkering. Trevlig personal och bra städat. Frukosten var helt ok för att vara på en storhelg, är säkert toppen på vardagar. Fin utsikt över Örebro och tyst och lugnt trots nära till motorvägen. Men det bästa på hotellet är ändå sängarna, riktiga 140-sängar och inte de där osovbara 80-sängarna man hittar på de flesta andra hotell. Ligger utanför stan så den så inget för den som vill bo centralt men är man bara på genomresa och vill sova gott så är det toppen.

Svar från ägaren

den 10 april 2015

Tack för dina trevliga kommentarer. Välkommen åter!

Läs mer Stäng

5

Ett bra hotell

den 6 april 2015, Ekerö, Sverige, Inga-lill G

Härlig personal som vet vad service är. Ett hotell att komma tillbaka igen. Mycket bra prisnivå för ex en helg. Enkelt att ta sig in till centrum i Örebro via buss utanför hotellet eller en taxi till ...

Härlig personal som vet vad service är. Ett hotell att komma tillbaka igen. Mycket bra prisnivå för ex en helg. Enkelt att ta sig in till centrum i Örebro via buss utanför hotellet eller en taxi till en rimlig kostnad.

Svar från ägaren

den 10 april 2015

Tack för att ni valde att bo hos oss. Hög servicenivå är väldigt viktigt för oss. Välkommen åter!

Läs mer Stäng

2.190.163.493 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK