Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Panorama

Om hotellet

Det första som möter dig när du kommer in i hotellet är en stor och luftig lobby och en välkomnande atmosfär. Här kommer du som gäst känna dig välkommen och sedd vare sig du är här privat eller i affärer. 

Quality Hotel Panorama är ett fullservice konferenshotell som ligger 7 km söder om Trondheims centrum. Här finner du nio flexibla konferenslokaler som kan ta emot 300 konferensgäster.

Vår tillmötesgående personal hjälper dig att planera och genomföra en lyckad konferens. Alla konferensrum är utrustade med den senaste tekniken, allt för att du ska få en så smidig konferens som möjligt.  

Vi vet att konferenser kan vara krävande och har med hänsyn till detta vårt populära Quality Break. En god pausbuffé där vi bjuder på kaffe, te, frukt, kakor, mjukglass och popcorn! Gott och energigivande!

Önskar du en passande aktivitet till konferensen hjälper vi dig att hitta rätt. Vinprovning, golfrunda eller ett besök i Granåsens skidanläggning för att nämna några exempel. 

Våra entusiastiska kockar serverar utsökt mat med inspiration från hela världen. Här kan du njuta av en god måltid och dricka ett gott glas till. 

1.913.149.030 22