Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Panorama, Göteborg

CitySpa

Öppettider

CitySpa

Tillfälligt stängt för renovering.  Du kan fortfarande boka behandlingar hos vår hudterapeut. Kontakta hotellet för mer information. 

Gym

Alla dagar: 06.00 -21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka behandling

Kontakta oss för bokning och mer information på telefon 031-767 70 00 eller via q.panorama@choice.se.

Varmt välkommen till Quality Hotel Panoramas egen relax- och spaavdelning CitySpa.

Renovering 2013-2014

CitySpa håller från och med den 17 oktober 2013 stängt för renovering. När vi åter öppnar välkomnas du till en av Göteborgs fräschaste och mest nyrenoverade spaavdelningar.

Allt inom skönhet och välbefinnande

CitySpa erbjuder avkoppling i lugn och behaglig miljö, centralt i Göteborg. I vårt spa kan du hålla värmen uppe med att bada bastu eller njuta i en varm jacuzzi. Varför inte unna dig en välgörande behandling? Våra terapeuter är välutbildade och utför allt ifrån ansiktsbehandlingar till massage och kroppsbehandlingar.

Gym

På hotellet finns ett gym med ett löpband, två motionscyklar och fria vikter. 

Inför ditt besök på CitySpa

Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling. Vid ditt besök får du låna badrock och handduk och har tillgång till låsbart skåp. Kom ihåg badkläder.Meddela redan vid bokningen om du äter mediciner eller är gravid. Du bör tänka på att inte ta smärtstillande medel eller alkohol i samband med din behandling.Efterfrågan på våra behandlingar är stor. Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling vill vi att du avbokar i så god tid som möjligt, senast 48 timmar innan, annars debiteras hela kostnaden. Vid behandling hos oss har du även tillgång till vår jacuzzi samt traditionell bastu och ångbastu. Dryck finns att köpa i spareceptionen. Under helger serveras endast alkoholhaltiga drycker i vår privata spaavdelning Relyxen. Barn och ungdomar under 16 år är välkomna i vuxnas sällskap.


 

BEHANDLINGAR

 

1.920.149.256 21