Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Panorama, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Konferens-, spa- och nöjeshotellet Quality Hotel Panorama är beläget i centrala Göteborg nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud och den pulserande innerstaden.

Quality Hotel Panorama, Göteborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Göteborg

Varmt välkommen till Quality Hotel Panoramas härliga, nyrenoverade relax- och spaavdelning CitySpa i Göteborg. Vi har det mesta inom skönhet, träning och relax. Njut av en välgörande behandling eller en avkopplande stund i utomhusjaccuzin. 

Allt inom skönhet och välbefinnande

CitySpa erbjuder avkoppling i lugn och behaglig miljö, centralt i Göteborg. I vårt spa kan du hålla värmen uppe genom att bada bastu eller njuta i vår utomhusjacuzzi. Varför inte unna dig en välgörande behandling? Våra terapeuter är välutbildade och utför allt från ansiktsbehandlingar till massage och kroppsbehandlingar.

Gym

Vårt nyrenoverade och välutrustade gym är öppet dygnet runt, alla dagar. Här finns bland annat löpband, crosstrainer, cykel, fria vikter, multigym och pilatesbollar.

Inför din behandling på CitySpa

Vi önskar att du kommer i god tid till din behandling. Vid ditt besök får du låna badrock och handduk och har tillgång till låsbart skåp. Badkläder kan hyras på CitySpa när det är bemannat. Tänk på att meddela redan vid bokning om du äter mediciner eller är gravid. Du bör tänka på att inte ta smärtstillande medel eller alkohol i samband med din behandling. Vid behandling hos oss har du även tillgång till vår utomhusjacuzzi samt bastu. Dryck finns att köpa på plats. Alkohol serveras ej på CitySpa.

Avbokning

Efterfrågan på våra behandlingar är stor. Om du får förhinder och inte kan genomföra bokad behandling vill vi att du avbokar så snart som möjligt, senast 48 timmar innan, annars debiteras hela kostnaden.

Åldergräns

Barn och ungdomar (0-16 år) har tillträde alla dagar under målsmans uppsikt, med ett litet undantag på lördagar mellan 10.00-17.00 då det endast är öppet för spagäster med bokad behandling.

Entré

Gratis entré för alla hotellgäster. Alla badgäster får låna handduk och hänglås till skåp när CitySpa är bemannat. Övrig tid tas handduk med från rummet.

Öppettider

Gym

Alla dagar: Dygnet runt.

Bastu och jacuzzi (för hotellets gäster)

Måndag - fredag: 10.00 - 21.00

Lördag: 10.00 - 17.00 öppet för gäster som bokat behandling
Öppet för alla 17.00 - 21.00 
(obemannat)

Söndag: 10.00 - 21.00 

Hotellets gäster kommer in på CitySpa med sin rumsnyckel. Handduk tas med från rummet.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka behandling

Kontakta oss för bokning och mer information på telefon 031-767 70 00 eller via q.panorama@choice.se.

2.260.167.953 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK