Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Konferens-, spa- och nöjeshotellet Quality Hotel Panorama är beläget i centrala Göteborg nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud och den pulserande innerstaden.

Quality Hotel Panorama, Göteborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Göteborg

Hotellgäst eller göteborgare, varmt välkommen till oss på Quality Hotel Panorama! Här kan du börja dagen med en härlig frukost, tillbringa kvällen med en riktigt god middag på Brasserie P. och avsluta den fint i vår Loungebar. På helgerna erbjuder vi stadens favoritbrunch! Bring a friend or a few, and join us!

Frukost

Varje morgon dukar vi upp vår goda frukostbuffé. Här hittar du bland annat kallskurna delikatesser, varma rätter, nybakat bröd, nybryggt kaffe, te och fruktjuice. Ett stort urval av produkterna är ekologiska. Givetvis kan man äta frukost även om man inte bor på hotellet. Priset är då 130 SEK per person och gäller i mån av plats.

Lunch

På Brasserie P. erbjuder vi luncher för förbokade grupper på minst 8 personer.

Middag på Brasseriet

Hotellets hjärta är Brasserie P och hit är du varmt välkommen för att njuta av god mat och en härlig atmosfär. Brasseriets kök med vår köksmästare Alexander Prytz i spetsen erbjuder en varierad och välkomponerad à la carte-meny där du kan välja bland klassiska favoriter och rätter som väcker ditt intresse och aptit. Till maten hittar du självklart det perfekta vinet i vår vinlista.  

Loungebar

I vår loungebar träffas både hotellgäster och göteborgare. Gärna över en kopp kaffe eller ett glas vin för att ha trevligt med vänner - gamla som nya.

Brunch på Brasserie P.

Lyxa till det lite på helgen! Det sägs att Göteborgs bästa brunch finns hos oss på Brasserie P. På lördagar och söndagar dukar vi upp en härlig brunch mellan kl: 12.00 - 15.00. Priset är 189 SEK per person, inklusive kaffe och te. Se aktuella öppettider här till vänster. Sista lördagen då brunch serveras är 14/3. Det går fortfarande att boka brunch på söndagar efter det datumet.

Event

Vår nyrenoverade Brasserie P. är en perfekt plats för fest eller event. Vi har plats för upp till 200 sittande gäster i matsalen, som också går att dela av för mindre grupper. Kontakta oss så berättar vi mer om våra möjligehter att göra ditt event precis som du vill ha det - och kanske även bättre!

Storbilds-tv

Nu har vi äntligen storbilds-tv på Panorama! Kontakta receptionen för aktuella matcher och tv-sändningar.

Vinprovning

Varmt välkomna in i vår mysiga vinkällare för några timmars njutning av vin och mat. Ni väljer själva inriktning av land, smak och upplägg. Det går även att kombinera med middag. Vinprovningen annordnas för minst 4 och max 12 personer åt gången. Det går självklart att vara större grupper och komma i omgångar.

Välkomna!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Brasserie P.

Måndag - lördag: 17.00 - 00.00
(Köket stänger 23.00 måndag - lördag)

TemaFredag

Fredag: 17.00 - 21.00
Nytt tema varje månad!

Brunch på Brasserie P.

Söndag: 12.00 - 15.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

För bordsbokning eller aktuella menyer, kontakta oss på q.panorama@choice.se eller via 031-767 70 00.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK