Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Konferens-, spa- och nöjeshotellet Quality Hotel Panorama är beläget i centrala Göteborg nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud och den pulserande innerstaden.

Quality Hotel Panorama, Göteborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Göteborg

Quality Hotel Panorama Göteborg har stor erfarenhet av att arrangera olika typer av mingel och events. Bröllop, konfirmationer, mingelkvällar, kundevent eller fester - vi hjälper dig oavsett vad du vill arrangera. 

Lokaler

Vi erbjuder flera lokaler för ert event. Ni kan bland annat välja mellan vår ljusa och rymliga konferenslobby eller vår restaurang, Brasserie P., som tar emot 200 sittande gäster. Restaurangen kan också delas upp för mindre grupper om så önskas.

Bröllop, dop eller konfirmationer

Det kan vara skönt att överlåta all mat och alla praktiska detaljer till någon annan på den stora dagen. Låt oss hjälpa till med det så kan ni istället fokusera på att njuta av er speciella och minnesvärda dag. 

Aktiviteter och underhållning

Vill ni ha ett inspirerande inslag under konferensdagen eller varför inte underhållning till ditt arrangemang? Vi hjälper vi dig att ordnar det med hjälp av våra samarbetspartners.

Mat och dryck

I samarbete med vår kökschef på Brasserie P. tar vi fram en meny som passar ert sällskap och budget. Kontakta oss gärna för menyförslag.

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
031-767 70 50 eller via
conference.q.panorama@choice.se.

Kom på visning!

Vi visar er gärna våra lokaler, rum och övriga möjligheter som kan passa ert arrangemang. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK