Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Quality Hotel Panorama, Göteborg

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
031-767 70 50 eller via
conference.q.panorama@choice.se.

Kom på visning!

Vi visar er gärna våra lokaler, rum och övriga möjligheter som kan passa ert arrangemang. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Ha din göteborgskonferens på Quality Hotel Panorama. Vi ordnar konferenser och events för upp till 244 deltagare.

Flera flexibla lokaler 

Våra mötesrum är i varierande storlek och passar bra för både större och mindre möten; utbildningar, föreläsningar, workshops och styrelsemöten. Vår konferensavdelning finns på plan tre och kan ta emot upp till 244 personer. Här kan du läsa mer om Quality Hotel Panoramas konferenslokaler >>

Mat och dryck 

Vi på Quality Hotel Panorama vill att avbrotten skall ge er avkoppling och en påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. Vi erbjuder både frukost, lunch, middag och fika för våra konferensgäster. För att locka fram barnasinnet så kan du äta så mycket mjukglass och popcorn som du vill! Vår ambition är att ni skall uppleva små Quality Moments. Läs mer om mat och dryck >>  

Event

Vi har stor erfarenhet av att arrangera olika typer av mingel och event. Bröllop, konfirmationer, mingelkvällar, kundevent eller fester - vi hjälper dig oavsett vad du vill arrangera. Läs mer om event på Quality Hotel Panorama. 

Aktiviteter

Vill ni ha ett roligt slut på konferensdagen, ett inspirerande inslag under dagen eller kanske har ni behov av en mer djupgående team­buildande aktivitet. Oavsett så har vi möjligheten att tillsammans med våra samarbets­partners arrangera det mesta för er.

Parkera lätt och smidigt

Ni tar er lätt till hotellet med bil eller reser kollektivt. Utanför hotellentrén finns även bussparkering.

Logi för alla deltagare

Om ni planerar övernattning har vi 339 stycken bekväma enkel- och dubbelrum.

Transport 

Vill ni bli hämtade eller lämnade på Göteborgs centralstation eller någon annanstans i staden kan ni boka vår shuttlebuss som tar max sju personer. Under större mässor i Göteborg erbjuder vi kostnadsfri shuttleservice till och från Svenska Mässan.

1.913.149.030 25