Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Konferens-, spa- och nöjeshotellet Quality Hotel Panorama är beläget i centrala Göteborg nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud och den pulserande innerstaden.

Quality Hotel Panorama, Göteborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Göteborg

Vi på Quality Hotel Panorama vill att pauserna ska ge er avkoppling och påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. Vi erbjuder både frukost, lunch, middag och fika för våra konferensgäster. Och för att locka fram barnasinnet så kan du äta så mycket mjukglass och popcorn du vill!

Dagpaket

Det skall vara enkelt och lite smartare att konferera hos oss så för att underlätta har vi satt samman några uppskattade konferenspaket. Här ingår förmiddagsfika, konferenslunch, eftermiddagsfika och lokal. Pris från 604 SEK per person exkl moms, baserat på konferens för 10 personer.

Helpension

Väljer du helpension på Quality Hotel Panorama ingår förmiddagsfika, konferenslunch, eftermiddagsfika, trerättersmiddag, lokal och övernattning. Pris från 1 771 SEK per person exkl moms, baserat på konferens för 10 personer.

Pauser

För- och eftermiddagsfika serveras i vår ljusa lobby där det finns plats för mingel och för att sträcka på benen. Till fikapauserna kan ni själva välja vad ni vill ha till kaffet, såsom croissant, smörgås, smoothie eller en hembakad kaka. Under era pauser har ni också tillgång till vår Quality Break-buffé där vi bjuder på mjukglass och popcorn.

Lunch

Konferenslunchen serveras i vår restaurang Brasseri.P på plan 1. Vårt kök med köksmästare Andreas Olsson i spetsen erbjuder en vällagad och varierad meny. Vi anordnar också buffélunch för er som önskar det.

Middag

Vi erbjuder våra konferenssällskap att äta en god middag tillsammans i vår restaurang, Brasseri P. För större sällskap kan vi även ordna en enskild matsal. Som middagsalternativ går det att välja mellan buffé, val ur vår à la carte-meny, eller en flerrätters meny. Vår köksmästare sätter gärna ihop ett menyförslag som passar era middagsönskemål. Se konferensmenyförslag uppe till höger. 

Mingel

Quality Hotel Panorama har stor erfarenhet av att arrangera olika typer av mingel och vickningar, med eller utan uppträdande och teman. Mingel och andra arrangemang kan anordnas i restaurangen eller i vår konferenslobby. Vi ordnar gärna underhållning eller dryckesprovning i samband med ert mingel/middag. Läs mer om att anordna event hos oss. 

Ladda ner

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
031-767 70 50 eller via
conference.q.panorama@choice.se.

2.311.63.057 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK