Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Park Södertälje

Faciliteter

Öppettider

Frukost 

Måndag  - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.00

Lunch 

Måndag - fredag: 11.30 - 13.00

Middag 

Måndag - lördag: 17.00 - 22.00

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning
på 08-550 265 11.

Varmt välkommen till Quality Hotel Parks restaurang och bar. Här serverar vi frukost, lunch och middag.

Ditt eget vardagsrum

Hos oss kan du välja att äta din frukost, lunch eller middag där det känns bäst för ändamålet. Det kan vara vid bardisken, i soffan framför tv:n eller vid ett uppdukat restaurangbord. Allt det här finns i vårt så kallade vardagsrum; den kombinerade lobby-, restaurang- och bardelen. Här är mittpunkten i vår hotellverksamhet, en levande mötesplats med avspänd atmosfär som är trevlig att umgås i både på dagtid och kvällstid.

Naturligt och ekologiskt

På Quality Hotel Park serveras vad vi kallar för det naturliga köket. Vi följer årstiderna och byter råvaror beroende på säsong och tillgång. Det blir mycket närproducerat från den sörmländska myllan, givetvis med inslag från övriga världen, och i den mån det går väljer vi ekologiskt. Vår meny sträcker sig från svenska klassiker till nya moderna rätter med inslag från hela världen och matlagningen utgår från filosofin att ”det enkla oftast är bäst”.

 
 

2.190.163.493 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK