Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Park Södertälje

Quality Conference

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning
på 08-550 265 00 eller via booking.q.park@choice.se

Ska du anordna en konferens eller boka ett möte i Södertälje? Välkommen till Quality Hotel Park! Vi tar hand om de praktiska detaljerna så att du kan fokusera på innehållet. Tillsammans skapar vi minnesvärda konferenser. 

En personlig projektledare

Vi vet vikten av att få ut det maximala under en konferens eller ett möte. Därför fokuserar vi på högsta möjliga service för våra gäster. Till ditt förfogande inför och under konferensen har du en personlig projektledare som tar hand om önskemål och ser till att ni får högsta prioritet och service.

Konferenslokaler 

I och med vår renovering har vi satsat på att göra våra lokaler och rum funktionella och flexibla med ljusinsläpp från fönster ut mot Stadsparken. Vårt mål är att varje gäst ska uppleva att miljön är kreativ och dynamisk, att varje gäst ska inspireras till givande och produktiva diskussioner och möten. 

Paus och mingel

I direkt anslutning till konferens- och mötesrummen finns det utrymmen för paus, förfriskningar eller fortsatt diskussion i mer bekväma sittmöbler.

2.190.163.493 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK