Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prince Philip

Skärholmen,  Sverige

Quality Hotel Prince Philip är ett modernt affärshotell i södra Stockholm, med konferensavdelning, restaurang och bar. Hotellet ligger ca 10 minuters bilfärd från Stockholmsmässan och du tar dig enkelt in till Stockholm city med tunnelbanan.

Quality Hotel Prince Philip 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prince Philip

Sugen på något gott? Du behöver inte ens lämna hotellet. Välkommen till Quality Hotel Prince Philips restaurang och bar. 

Frukost

Dagens viktigaste måltid! Välj och vraka bland det stora utbudet på vår frukostbuffé. Här erbjuder vi även en rad ekologiska produkter.

Restaurang Calle P

Vår restaurang Calle P erbjuder utsökta och noggrant utvalda rätter i vår à la carte-meny, inspirerad av svensk husmanskost. Besök gärna vår sporthörna där vi visar utvalda matcher.

Bar

I anslutning till restaurang Calle P ligger hotellets bar. Slappna av efter en lång dag med ett glas vin eller en varför inte en varm kaffedrink i höstmörkret?

Ladda ner

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang Calle P

Måndag - lördag: 17.00 - 22.30

Baren

Måndag - lördag: 17.00 - 24.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

2.260.167.953 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK