Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Prince Philip

Skärholmen,  Sverige

Quality Hotel Prince Philip är ett modernt affärshotell i södra Stockholm, med konferensavdelning, restaurang och bar. Hotellet ligger ca 10 minuters bilfärd från Stockholmsmässan och du tar dig enkelt in till Stockholm city med tunnelbanan.

Quality Hotel Prince Philip 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prince Philip

På Quality Hotel Prince Philip ser vi till att du äter och dricker gott under hela din konferens. Vi serverar frukost, lunch och middagar. Och självklart våra populära Quality Breaks. 

Quality Breaks

Vi vet att en bra paus är viktigt för resten av din dag, fyll på bränslet med frukt, popcorn och mjukglass! Även tillgång till kaffe och te finns för våra konferensgäster under hela dagen. För er som önskar ett mer hälsosamt snacks- och fikaalternativ planerar vi gärna ett grönt alternativ, varför inte en smoothie och grönsakssticks?

Middagar

I vår restaurang Calle P serveras vår populära lunchbuffé och à la carte-middag. Varmt välkommen till en god konferensupplevelse på Quality Hotel Prince Philip!

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågningar på
08-680 25 20 eller via
q.prince.philip@choice.se.

2.260.167.953 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK